Szűrés
Száraz Eledel Kiszerelés Válassza ki a keresett töltet súlyú terméket a csúszka segítségével (-tól -ig).
9 kg - 21 kg
Életkor Válaszd ki kedvenced korát!
Termék státusza

Versele-Laga kutya eledel

Mindent a kutyádnak!
A kutyád már az első lépéseitől megérdemli a legjobbat. És ebben szívesen segítünk. Megfelelő táplálékkal és ápolószerekkel kutyája jól fog kinézni, és Ön fitt állapotban tartja és boldoggá teszi. Tehát mindketten gond nélkül élvezhetitek egymást.

Tovább

Legkedveltebb Márkák:

Kedvence

Találja meg kutyája számára a megfelelő táplálékot


Tudományosan igazolt megfelelő táplálékkal hozza kutyáját az optimális egészségi szintre az állat korának, sajátos igényeinek és vágyainak megfelelően. A Versele-Laga kutya eledelek mindig gondosan összeállított, minőségi alapanyagokból készültek.

Teremékcsaládok

OPTI LIFE - A KUTYÁK ÉS A GAZDIK KÖZÖTTI SZOROS KÖTELÉK TÁPLÁLÁSA, ERRE TÖREKSZÜNK.

Ön és kutyája egyedülálló egységet alkot. Megérted egymást szavak nélkül; barátok vagytok; társak egy életre. Az Opti Life-nál mindent megteszünk annak érdekében, hogy mindketten gondtalan minőségi időt élvezhessenek együtt, és mindez egy boldog és egészséges kutyával kezdődik.

 

HAPPY LIFE - BOLDOG ÉLET

Változatos energiadús eledel. A felnőtt és kölyök kutyáknak ízletes és változatos, energiában gazdag táplálékok, amely minden aktív tápanyagot és vitamint tartalmaz kutyája számára.

CLASSIC - A KLASSZIKUS ELEDEL

Komplett eledel kutyáknak. Kiegyensúlyozott összetétel az optimális növekedésért.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő Versele-Laga kutyaeledelet?

A kutyának minden nap teljes, kiegyensúlyozott étrendet kell fogyasztania, vitaminok és ásványi anyagok, természetes összetevők gondos egyensúlyával, hozzáadott aromák, színezékek és ízek nélkül. Így hűséges barátja egészséges marad. De hogyan választhatja ki a megfelelő kutyaeledelt a kutyájának? Ez néhány tényezőtől függ.


HÁNY ÉVES A KUTYÁD?
A kölyökkutyáknak több kalóriára van szükségük, mint az idősebb kutyáknak a megfelelő növekedéshez és fejlődéshez. Ideális esetben ezek a kalóriák elsősorban fehérjéből és zsírból származnak. A kutyatáp kölyökkutyáknak megfelelő arányban kínálja ezeket az anyagokat. Ezenkívül az étel krillet és extra vitaminokat tartalmazhat az optimális növekedés érdekében. A kondroitin és a glükózamin stimulálja az ízületek növekedését.

Hány évesen válthat a kutyus fokozatosan felnőtt kutyaeledelre? Ez a fajta méretétől függ. A kis fajták 10 hónapos érésűek, a közepes egyéves, a nagyok 18 hónaposak és nagyon nagyok 2 évesen. A fajta mérete a marmagasságtól (a hát legmagasabb pontja, a nyak mögött) és egy átlagos felnőtt kutya súlyától függ: kicsi (<30 cm, <10 kg), közepes (30-50 cm) , 10-25 kg), nagy (45-60 cm, 25-45 kg) vagy nagyon nagy (> 60 cm,> 45 kg).

Az egy és hét év közötti kutyák eledele tartalmazhat antioxidánsokat és vitaminokat, amelyek erősítik az immunrendszert, valamint ugyanazt a kondroitint és glükózamint. Ez utóbbi megtalálható a hét évnél idősebb kutyák táplálékában is. Ez a kutyaeledel tartalmazhat taurint a szív számára. A kutya korától függetlenül, a kutyaeledel sok állati fehérjét tartalmaz egy fehérjeforrásból, az emésztés és a széklet állaga érdekében, és gluténmentes abban az esetben, ha kutyájának allergiája és / vagy intoleranciája van.

MEKKORA A KUTYÁD?
Minél kisebb a kutyája, annál kisebbnek kell lennie. Ez nemcsak a kutya szájának és fogainak méretéhez kapcsolódik, hanem a gyomor emésztési képességéhez is.

MILYEN ÍZT SZERET A KUTYÁD?
A kutyáknak kevesebb az ízlelőbimbójuk, mint az embereknek, mégis megmaradnak kulináris preferenciáik. Csirke? Lazac? Bárány? Nem számít, milyen ízű a kutyád, kétségtelenül talál olyan kutyaeledelt, amelyet négylábú barátod szeret szeretni.

SZÜKSÉGE VAN A KUTYÁJÁRA KÜLÖNLEGES TÁPLÁLÁSRA?
A kicsi vagy (közepesen) nagy, túlsúlyos kutyáknak szánt étel több rostot tartalmaz, ami gyorsabb teltségérzetet ad számukra. Az emésztési problémákkal küzdő kicsi vagy közepes nagyságú kutyák számára előnyös a gluténmentes étrend hozzáadása probiotikumokkal a bélflóra javítása érdekében. A tompa szőrzetű vagy száraz bőrű kicsi vagy (közepes) nagy kutyáknak extra lazacolajjal ellátott kutyaeledelt adhatunk.

Tovább