Szűrés
Termék tipus
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Méret
Termék státusza

Rágcsáló vitaminok, nyalósók és fogkoptatók

Rágcsáló vitaminok és fogkoptatók kis kedvenced jólétéhez

Tovább
 

Rágcsáló vitaminok és fogkoptatók- kis kedvenced jólétéhez

Függetlenül attól, hogy tengerimalacod szórakoztat otthon és családod vagy egy energikus egér, amelynek kíváncsiságát mindig fel lehet csigázni, akkor te egy büszke kisállat gazdi vagy! Büszke gazdiként megérted a kedvtelésből tartott állatok egészségének-, valamint az irányelveket és a rágcsáló kellékek fontosságát annak érdekében, hogy a kisállatod és társai boldogok és egészségesek maradjanak. Az egészséges emésztőrendszerhez és az erős immunrendszerhez nélkülözhetetlen a vitaminokat tartalmazó, kiegyensúlyozott étrend biztosítása és a hidratálás fenntartása.

Az egészség a legfontosabb

Mivel fontos számunkra, hogy egészséges és kiegyensúlyozott kis élete legyen szőrmók kedvencednek, ezért igy választékunkat a vitaminoktól kezdve, a fogkoptatókon át , a nyalósókig kínálunk étrend-kiegészítőket.

Hörcsögöknek, tengerimalacoknak, nyulaknak és más kisméretű állatoknak a szükséges ásványi anyagokkal való ellátására fejlesztették ki a Versele - Laga Crock Complete Herbs 50g, amely lefoglalja kis barátod és értékes vitaminokat pótol a szervezetében. Közben a Trixie – Répás Fogkoptató táplálék kiegészítő törpenyulak és kisrágcsálók számára kifejlesztett étrendkiegészítő. Tartalmazza a létfontosságú ásványi anyagokat és nyomelemeket. Erősíti a fogakat, védi és fenntartja a fogak egészségét. Sárgarépát tartalmaz, amely rost tartalmának köszönhetően elősegíti az emésztést. Annak biztosítása érdekében, hogy tengerimalacai naponta megfelelő mennyiségű C-vitamint kapnak, rendelkezésre állnak kisállat-vitaminok, például a Beaphar multivitamin kisemlősöknek. 12 különböző vitaminnal támogatja kedvence immunrendszerét, összetevői pedig hozzájárulnak az egészséges bőr és fényes szőrzet kialakításához. Extra C-vitamin tartalma nélkülözhetetlen a tengerimalacok számára.

Ha pedig nyalósót keresel kedvencednek, akkor TATTI nyalósót ajánljuk a rágcsálók metszőfogainak túlnövekedése érdekében, hiszen ez a fogkoptató létfontosságú ásványi anyagokat tartalmazó nyalósó.

 

Biztosítsd nyulad, tengerimalacod, mókusod, hörcsögöd, degud, csincsillád egészségét és boldogságát!

Tovább