Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Életkor Válaszd ki kedvenced korát!
Speciális igény Válassz táplálkozási mód vagy speciális igény szerint!
Ízesítés
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Termék státusza

Rágcsáló eledelek

Rágcsáló eledelek - egészséges finomságok A-tól Z-ig

Tovább

Kinek keresed az eledelt?

Kedvence
 

Illatos és zamatos finomságok rágcsálóknak

A legjobb nyúl- , hörcsög- , tengerimalac-, csincsilla- , vadászgörény- , egér- és patkány- , sündisznó-, mókus, degu eledeleket kínálunk . Kicsi állatod imádni fogja a különféle széna, snack és pellet eleségeket, melyek rendkívül egészséges, segítik az emésztését és illatos finomságok.

 

A Timothy szénát sok kisállat étkezésének fő része. Ez a csodálatos takarmány gazdag jótékony, hosszú szálú rostban, így kiváló kiegészítés a kicsi háziállat ételéhez. Finom illatú timothy széna magas nyersrost-tartalommal rendelkezik, így biztosítja a jó emésztést és az egészséges fogakat. Természetesen csiszoló textúrájú, amely elősegíti a fogak lecsiszolását háziállat rágása közben, karbantartva és egészségesen tartva őket. Ha fiatal, növekvő rágcsálód van, vagy különleges táplálkozási igényű, például beteg, várandós vagy szoptatós kisállatod van, a lucerna széna nagyszerű étrend-kiegészítő lehet. Az lucerna magasabb fehérje- és kalciumkoncentrációt tartalmaz, mint a timothy széna, ami rendkívül előnyös lehet háziállatok számára. Egészséges, felnőtt kisállatok számára ragaszkodjon a timothy szénához, mivel a túl sok kalcium káros hatással lehet. A timothy széna vagy a lucerna széna mindenképp szerepeljen rágcsálód étrendjébenk, de nem tartalmazhatja a teljes étkezést.

 

A szükséges tápanyagok nagy részét, mintegy 75% -át, háziállatának kis mennyiségű speciálisan előállított táplálékra van szüksége a táplálkozási igényeinek kielégítéséhez. A kis kedvenc rágcsálód táplálékának másik fontos összetevője a speciális gyümölcs-, zöldség-, gabona- és diókeverékek, amelyeket csak a kis állatok számára készítettek. Teljes étrendet biztosítanak, amely elősegíti az egészséges immunrendszer és a növekedés megfelelő táplálkozását.

Lássuk mi van még a kínálatban

Crispy Muesli - Rabbits törpenyúl eledel ízletes rostokban gazdag Versele-Laga Crispy Muesli Rabbits törpenyulak és házban tartott nyulak számára összeállított teljes értékű eledel, amely ízletes szénát, sok pelyhet és zöldséget tartalmaz. Igazi vegetáriánus finomság! Ínyenckeverék kedvencének. 

A Beaphar Care + egy rendkívül ízléses és kiegyensúlyozott szuperprémium takarmány, amelyet állatorvosokkal, dietetikusokkal és vezető hörcsög szakértőkkel együttműködve fejlesztettek ki. A Care + alacsony zsírtartalmú, Omega 6 és Omega 3 zsírsavakat, Echinaceát és Spirulinát tartalmaz. A Vit E sejtvédő rendszer védi a hörcsög sejtjeit a káros külső hatásoktól. A kelátos ásványok javítják a felszívódást, egészséges ásványi egyensúlyt eredményezve a testben.

Ajánljuk továbbá a Nature Cavia Tengerimalac Eledelt gabonamentes kompozíció extra zöldségekkel, vitaminokkal és ásványi anyagokkal kedvencednek. Változatos, magas rosttartalmú keverék szénával, gyógynövénnyel és zöldséggel, C vitaminnal az extra ellenállóképesség és az egészség érdekében.

A Crispy Sticks Rágcsáló ízletes csemege rudak nyulaknak és tengerimalacoknak sárgabarackkal, almával, körtével, mazsolával és bodzával, sütőben sütve. Könnyen rögzíthető az kedvence ketrecében. Ropogós és mindig friss, frissen tartó csomagolásnak köszönhetően mindig ropogós csemege kedvencének.

Szőrös barátod valószínűleg szeretnek különleges gyümölcsöket vagy diót csemegézni. A hörcsög, nyúl és más apró állatok ennivalóiban azonban sokkal nagyobb hányadot kell kitenniük ezeknek az összetevőknek. A csomagolt rágcsáló ételeket úgy tervezték, hogy a kedvenced számára minden lényeges vitamint és tápanyagot biztosítson. Az egészséges tengerimalac vagy nyúl étrend kiegyensúlyozza az élelmiszerpelletek alapvető összetevőit az alkalmi etetéssel.

Nincs más hátra, mint kiválasztani a legfinomabb csemegéket kis barátodnak!

Tovább