Szűrés
Űrtartalom
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Méret
Termék státusza

Terráriumok

Hüllő élőhelyek, terráriumok, akváriumok és így tovább!

Tovább
 

Hüllő élőhelyek, terráriumok, akváriumok és így tovább!

Vásároljon hüllő terráriumokat, medencéket kedvence-ben, és biztosítsd a hüllődnek a számára legideálisabb környezetet. A megfelelő hüllőház segíthet hidegvérű kedvencednek boldog és egészséges életet élni. A hüllő terráriumok bármilyen formájú és méretűek lehetnek, a buja trópusi terráriumoktól a vizes medencékig.

 

Mekkora méret az ideális

Egészségének és jólétének megőrzéséhez elengedhetetlen a hüllőtartályhoz vagy terráriumhoz a megfelelő környezet megteremtése. A legtöbb fajt inkább üveg hüllő terráriumban vagy más típusú házakban tartják. Elengedhetetlen, hogy élőhelyeik elég tágasak legyenek ahhoz, hogy teljes mértékben ki tudják nyújtani magukat, és mászni, úszni vagy csúszni tudjanak. Fontos szem előtt tartani, hogy mivel néhány hüllő tovább nő, a helyigénye is növekszik. A nagyobb fajok, például a pitonok és a szakállas agámák csak 40-70 literes hüllőtartályt igényelnek. De például a gekkókhoz csak egy méretű terráriumra lesz szükség.

Hogyan és mivel rendezheted be

A hüllőd új lakó helyét mindenképp fel kell szereld terrárium fűtővel, világítással, párásítóval. De dekorációra is szükséged lesz. Ezeket úgy kell kiválasztanod, hogy megfeleljenek a hüllőd preferenciáinak. Noha a megfelelő emésztés biztosításához testvérhőmérséklet növelésére sürgősségi területre van szükség, a hüllő terráriumban árnyékos területet kell biztosítanod számukra a lehűléshez. Emiatt alapvető fontosságú, hogy a kiválasztott hüllő otthoni tartásához, hogy alaposan tanulmányozd hüllő preferenciáit és életmódját, mielőtt az élőhelyét kialakítod és terráriumot választasz hozzá.

Mi gondoskodunk róla, hogy hüllődnek a legmegfelelőbb környezetet tud kialakítani a Kedvence webáruházban kapható hüllő terrárium kínálatából!

Válaszd ki még ma a legjobbat!

Szakmai kérdésekben kollégáink renelkezésre állnak elérhetőségeinken!

Tovább