Szűrés
Termék tipus
Mellkas méret
  • A megfelelő hám kiválasztásánál ez a méret a legfontosabb.
  • Amennyiben a mellkas méretet megfelelően választjuk ki akkor a nyak méret már biztosan megfelelő lesz.
25 cm - 130 cm
Nyak méret
20 cm - 130 cm
Szín
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Termék státusza

Kutya hámok

Kutya hám - Mindent a kényelemért, nincs több húzás!

Tovább

Kutya mérete:

Kedvence
 

Kutya hám - Mindent a kényelemért, nincs több húzás!

Sok gazdi kíváncsi, hogy a nyakörv vagy a kutyahám jobb-e kölyökkutyájukhoz illetve felnőtt kutyájához.

A válasz egyszerű ... Mindegyik tökéletes! Számos előnye van azonban a kutya hámoknak, hiszen vannak olyan fajta kutyák, akik számára, a nyakörv nem feltétlenül ideális. A kutyahámok hatékony edzőeszközt kínálnak, különösen a kölyökkutyák számára. A hám jobb irányítást biztosít a kutya felett, mivel nem engedi meg hogy húzzon vagy ugráljon, inkább segíti, hogy négylábú barátja a sétára összpontosítson. A légzőszervi betegséggel küzdő vagy rövid orrú kutyák, mint például a mopszok, kétségtelenül inkább a kutyahámot részesítik előnyben, mivel ez megakadályozza a légcső extra stressznek legyen kitéve, így lehetővé teszi a kényelmesebb edzést.

Néhány kutya tulajdonos attól tart, hogy a hám több gondot okozhat, mint nyakörv Számos nyakörv modell azonban már átmenetet képez a kutyahám és a nyakörv között, amely lehetővé teszi a kedvenceink és a gazdik számára az egyszerű és könnyű átszokást. Míg egyes kutyák továbbra is jobban kedvelik a nyakörvet, mint a kutyahámot, ettől függetlenül fontos, hogy megmutassa kutyájának ezt a lehetőséget. Vásároljon a kedvence választását, hogy megtalálja a kutyájához megfelelőt.

 

Hogy milyen kutyahámot válasszon? 

Anyagát tekintve

A Textil hámok közül a puha párnázott  DAYTONA, a CHAMPION illetve az EASY P COLOURS, ezek erős perlonból készültek. Minden típus állítható és könnyen felhelyezhető a műanyag csatnak köszönhetően. Kényelmes, és divatos választékot kínálunk mindenféle kutyamérethez, kezdve a kis fajtáktól és a kölyköktől a nagyobb háziállatokig. Vannak egészen változatos mintákkal varrt hámok, mint például a FANTASIA P, amely kifejezetten kistestű fajták igényei szerint kialakított vidám, mintás színekben kapható perlon hám.  Műbőr hámunk a JOY pedig műbőrből, párnázott high-tech anyag garantálja a kényelmet.

A Power hámok

Nagy népszerűségüket strapabíró, biztonságos felépítésüknek, könnyen használható kialakításuknak és határozott, letisztult dizájnjuknak köszönhetik. Ezekben az innovatív hámokban a terhelést optimálisan elosztó mellöv méretének, helyzetének megtervezése matematikai számításokon alapul. Rendkívül kényelmesek mivel a széles mell öv el oszlatja a húzóerőt a mellizomzaton és még is maximális mozgásszabadság biztosít kedvence számára. A

Ferplast Hercules Power hámokban a gyakorlat, szilárdság és kényelem testesül meg egyetlen termékben

Méretében: megtalálható az XXS- től az XLarge méretig:
  • Small, 15 kg-ot meg nem haladó kutyákhoz, (Szélesség: 25 mm Hosszúság A: 39÷47 cm - B: 50÷60 cm között állítható)
  • Medium, max. 30 kg súlyú kutyák számára, (Szélesség: 25 mm Hosszúság A: 43÷56 cm - B: 59÷70 cm között állítható)
  • Large, kutyák 40 kg-ig, (Szélesség: 25 mm Hosszúság A: 54÷65 cm - B: 64÷81 cm között állítható)
  • Extra Large kutyáknak 60 kg-ig. (Szélesség: 25 mm Hosszúság A: 57÷71 cm - B: 80÷102 cm között állítható)

 

Ha sikerült kiválasztani a megfelelő hámot, akkor az ehhez illő pórázt is megtalálja négylábú kedvencének.

Nézelődjön a kedvence.hu  kutyapóráz-kínálatában!

Alkalmanként, ha a hám mellett nyakörvvel is szeretné használni a pórázt, keresse meg a hozzáillő nyakörvet a kedvence webáruházban!

Tovább