Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Speciális igény Válassz táplálkozási mód vagy speciális igény szerint!
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Termék státusza

Jutalomfalatok, vitaminok és táplálék kiegészítők

Macska vitaminok a dorombolók egészségéért

Tovább
 

Macska vitaminok a dorombolók egészségéért

Tartsd a cicád egészségesen és elégedetten a Kedvence nyújtotta macska vitaminjaival és táplálék kiegészítőivel. A macskáknak kiegyensúlyozott étrendre és folyamatos vitaminpótlásra van szükségük az egészségi állapotuk megőrzése érdekében. Noha a macskák táplálékának nagy része a gazdik által adott macskaeledelből származik, a macska- kiegészítők és vitaminok segíthetnek kitölteni minden táplálkozási hiányosságot, amelyet a macska nem kap a napi étkezéséből. A kedvence.hu webáruházban ti macska tulajdonosok számos kiegészítőt találtok cicátoknak olyan márkákból, mint a Purina Félix , Beaphar, Lavet, Gimpet.

 

Milyen hatásai vannak a vitaminpótlásnak

A macskákhoz használt vitaminok kezelhetik és megakadályozhatják macskák egészségügyi problémáit, amelyek lelassíthatják őket, vagy súlyosabb betegségekhez vezethetnek.

A macska-vitaminok segíthetnek:

  • A macska bőr- és szőrzetápolás,
  • a macska emésztőrendszer,
  • a macska szorongás,
  • fogászati és szájszag elleni védelem,
  • allergia,
  • immunrendszeri erősítése,
  • macska csípő- és ízület védelem,
  • macska szemápolás és fül ápolásban

Az étrend-kiegészítők célja a macska hiányosságainak kijavítása. Például a vemhes és szoptató macskáknál vitaminhiány lép fel, amelyek kiegészítést igényelnek, mint például a macskák multivitaminjai.

Melyek a legjobb vitaminok a macskák számára?

Ez a macska egészségi állapotától és az egyéni táplálkozási igényeitől függ. Az Omega-3 és 6 zsírsavak segíthetnek megőrizni a mesés macskaszőrzet, hogy fényes és egészséges maradjon. Az omega-3-ról ismert, hogy erősítik a macska immunrendszerét, a májat, a szemét, az agyat és az ízületeket.

Szeretnél javítani a macska szívének egészségét és segíteni a magas koleszterinszint elleni küzdelemben?

Az omega-3 zsírsavak ebben is segíthetnek. Egy ízletes módja annak, hogy segítsen a cicája egészségét biztosítani a Beaphar Top 10 Multivitamin, amely alapvető fontosságú vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz, melyek jó hatással bírnak az életfolyamatokra és erősítik a macskák fizikai állapotát. A Beaphar Bone Builder biztosítja az erős, egészséges csontozat és fogazat kialakulásához szükséges építőelemeket. Kiegyensúlyozott arányban tartalmaz kalciumot és foszfort. A Bone Builder étrendkiegészítő adható kutya- és macskakölyköknek, de nagy értéket jelenthet a vemhes és szoptató állatok táplálásában is. Olyan felnőtt állatok számára is megfelelő lehet, melyek nagyrészt húsalapú -kalciumban és foszforban szegényebb - étrenden élnek.

A Beaphar Cica Junior Paszta két funkciót ötvöz egy tubusban. A sárga Multi-vitaminos csík tartalmazza mindazon vitaminokat, melyek szükségesek egy fejlődő kismacska számára, hogy egészséges felnőtt macska váljon belőle. A termék taurint is tartalmaz, ezt a macska szervezete nem tudja előállítani, így a táplálékkal kell azt bevinnie.

A lecsökkent aktivitás, az ugrás vagy akár járás közbeni nehézségek és az ingerlékenység mind azt jelezheti, hogy macskája merev vagy fájó ízületektől szenved. Bár néhány macskafajta és az idősebb állatok hajlamosabbak az ízületi problémákra, de minden macska érintett lehet. Az ízületek elhasználódnak a macska élete során, bár a merev ízületek már nem gyógyíthatóak, az inak, ízületek és a kötőszövet jó egészségi állapotának megőrzésében segít bizonyos kiegészítők rendszeres szedése. A Beaphar Stiff Joint talán az a megoldás, amit keres.

A macska-vitaminok és -kiegészítők különféle formákban kaphatók: jutalomfalat, tabletta, folyadék és orális paszták.

Vásároljon macska vitaminokat és kiegészítőket a kedvence-n  most!
Tovább