Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Speciális igény Válassz táplálkozási mód vagy speciális igény szerint!
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Termék státusza

Hüllő eledelek

Hüllődnek kijáró minőségi eledel

Tovább
 

Hüllő eledelek – egyedi igényekre szabva

Adja meg hüllő ételeit, amelyek célja az egyedi táplálkozási igények kielégítése. Sok hüllő sokféle élő, friss és szárított ételt igényel, hogy egészséges maradjon. 

Üdvözlünk a Kedvence hüllő eledel kategóriában!

Nézd meg a hüllő eledelek széles skáláját. A szűrő segítségével tovább szűrheted, hogy növényevő vagy ragadozó táplálkozású és milyen fajta állatod van. E mellett a kiszerelésre is könnyen ki tudod választani.

 

Trópus termékcsalád

Számos termékét kínáljuk, hiszen közkedvelt vásárlóink körében. Akár komplett heti menüt is tudsz vásásrolni. A Trópus heti menü összetétele a hét minden napjára biztosítja a változatos étrendet, a természetes forrásból származó kalcium-, fehérje- és ásványianyag szükségletet is. A Szárított Marhaszív terméket négy féle kiszerelésben is megvásárolhatod. Ez a termék kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz. Terráriumi és kerti tavakban tartott teknősök, kisebb hüllők, díszhalak etetésére alkalmas. E mellett teknősödnek több ízben és kiszerelésben talál eledelt a Trópus márkából. 

Trópus - Szárított Fehér Hal

Igazi kis csemegék törpesünök, macskák és teknősök számára. Az apró, liofilizált sózatlan édesvízi fehér hal a törpesünik teknősök és cicák nagy kedvence. A fehér hal a liofilizálási eljárásnak köszönhetően szinte teljesen megőrzi eredeti összetevőit, gazdag táplálékot kínálva ezzel kedvencének. Magas ásványi-anyag tartalma (kalcium és foszfor) elősegíti az egészséges csontozat kialakulását.

Sera termékcsalád

A Raffy Baby Gran, Raffy P, Reptil Professional Carnivor, Raffy I, Raffy Mineral, Raffy Vital, Flowers'n'Loops, termékeket azért fejlesztették ki, hogy megtaláld a növényevő  és a húsevő teknősöd számára is a legfinomabb eleséget. Például a A Sera Raffy I Gammarus-Mix rákokat, szardellát és garnélarákokat tartalmaz, amely ínyencfalat a szárazföldi és víziteknősöknek, illetve kistestű hüllőknek, mint például a gyíkok. Ideális felváltva kínálni a Sera Raffy P és Sera Raffy Mineral termékekkel.

A Sera Flowers'n'Loops pedig egy olyan finomság, amely szárított virágok (50%) keverékéből és gondosan készített karikákból áll, teknősök és más növényevő hüllők számára. A virágok illata és színe, valamint kiváló tartalma miatt megfelelnek az állatok természetes táplálkozási szokásainak. Az igényeket optimálisan teljesítik az értékes tápanyagokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag karikákkal történő kombináció. A vonzó snack így támogatja a betegségekkel szembeni rezisztenciát, a fejlődést.

 

Ha szeretne egyedi megjelenést hozzáadni hüllő vagy kétéltű kedvence élőhelyéhez? Akkor látogass el a hüllő-élőhely-kiegészítőinkre és az aljzatokra.

Tehát csak nézz körül a hüllődnek kijáró minőségi eledeleink között!

Tovább