MADÁR

Madáreledelek, Madárketrecek, Madáretetők és minden Tollas barátod számára.

Tovább

Kedvenc madarad kedvenc helye


A madár felszereléseinket nem csak pintyéhez és papagájjához kínáljuk. Nálunk a Kedvencénél a kedvtelésből tartott madárnak, bárhol is éljen be tud mindent szerezni, ami a daluk erős és egészséges megőrzéséhez szükséges.

Az igények fajonként, méretenként és életkoronként változnak - a kismadaraknak, például a pintyeknek tervezett eledelek és játékok nem fogják kielégíteni a nagyobb kedvtelésből tartott madarakat, például a papagájokat. Sokféle eledelz kínálunk, amelyek megfelelnek minden elképzelhető házi madár táplálkozási igényeinek. Az ízletes finomságok szórakoztató módon jutalmazzák és oktatják madarát - használja ki őket a kiegyensúlyozott étrend elválasztására. 

Ha házi kedvencének szeretne otthont - madárkalitkát keresni, a Ferplast ketrecek sokféle formában, méretben és stílusban kaphatók. Ne felejtse el kiválasztani madárának élőhelyét igényei és repülési szokásai alapján. Ezután testre szabhatja őket olyan kellékekkel, mint etetők, játékok, ketrecek és egyéb rendelkezésre álló kiegészítők. Továbbá madár vitaminokat és madár élősködők elleni szereket, fészket és odut illetve madár kalitka lakatrészeket is találhat itt.

Íme néhány legfontosabb termék, amelyet a többi madárrajongó élvez

A kutyáknak vagy macskáknak készülnek finom falatok, úgy a madarak is finom falatokat fogyaszthatnak. Számos ízletes snack közül lehet választani. A Trópus és a Versele Laga Prestige  snack -i kielégítik minden madár igényét. Ezek a természetes madárcsemegék szórakoztatják és szellemileg stimulálják a madarat azzal, hogy aktívan tartják, ösztönzik az etetést, enyhítik a stresszt, és megakadályozzák az inaktivitással járó unalmat és viselkedést. Kedvelt madarának saját otthona lehet a Ferplast ROSA BLACK Madár kalitka kis- és közepes madarak számára. A madártulajdonosok imádják a gyönyörű ketrecet. Ez a madár kalitka , egy téglalap alapú, lekerekített tetős és kissé kontúrozott falú madárketrec, ideális kanári és kis egzotikus madarak számára. Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy falra akasztható vagy otthonában bárhol elhelyezhető, köszönhetően a hasznos műanyag állványnak, amely opcióként kapható. Kiegészítőkkel van felszerelve: a elforgatható adagolók, ülőrúd, itatósüveg, zöldségfélék tárolására szolgáló ételcsipesz, valamint tükörrel és kis haranggal ellátott játék. 

A vadon élő madármegfigyelők fontolóra vehetik Trixie Kültéri Automata Madáretetőt, A Trixie etetőoszlopa különösen a hideg évszakban kínál ideális eleségadagolót vadon élő madaraknak. Időjárásálló műanyagból és levehető csavaros fedéllel készül. Ennek köszönhetően ez az etető dacol még az extrém nedvességgel is, s az eledel mindig tiszta és száraz marad benne.Ez az etető mindenféle tollas barátot vonz. 

A madárrajongók egyetértenek abban, hogy a Trixie fa papagáj tükör csengővel  nagyszerűen foglalkoztatják madarad. Ahogy a tollas barátaidnak leginkább tetszik, csipkedhetik, kopogtathatják, vagy hintázhatnak rajta. Így kedvenced nem unatkozik, a be függesztett tükrös játék leköti figyelmét. 

 

Böngésszen a Kedvence madár felszereléseinek széles választékában, és fedezzen fel egy gyönyörű és egészséges módszert a tökéletes élőhely megteremtésére háziállatai számára.

Tovább