Szűrés
Termék tipus
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Termék státusza

Rágcsáló kefék, fésűk és hámok pórázzal

Biztonságos szabadság és egyészséges szőrzet kedvencednek

Tovább

Fontos kellékek rágcsáló kefék, fésűk és hámok pórázzal

Tudtad, hogy a hörcsöghám visszaadja a rágcsáló mozgás szabadságát. Ugyanakkor fogantyújának köszönhetően könnyen ellenőrzés alatt tarthatjuk az állatot? Igen! Egyben ideális rágcsáló kedvenced sétáltatásához.

Kedvencünk szőrzetét fontos rendszeresen ápolni és gondozni, erre kiváló termékünk a Ferplast Grooming Set, amely négy darabból álló szett kifejezetten kisállatok szőrzetének kozmetikájához. Segítségükkel könnyen eltávolítható az elhalt szőr. Használatuk nem csak esztétikai szempontból javasolt, hanem egészségügyileg is fontos szerepet töltenek be. Megelőzhetőek a lenyelt szőrzetből fakadó egészségügyi problémák.

Netán vadászgörényed vagy nyulad van? Akkor Neked ajánljuk a Trixie hámmal biztonságosan és kényelmesen sétáltathatja kedvencét. Visszaadja az állat mozgásszabadságát sétáltatás közben.

Tartsd biztonságban és kényelmesen vadászgörényét, nyusziját vagy hörcsögöt, függetlenül attól, hogy valakihez látogat-e valakit, vagy messze utazik. A legtöbb hám úgy állítható, hogy illeszkedjen, és a hám és a háziállat között egy újnyi legyen a hely. Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze a termék méretét a megfelelő méretezés szempontjából. A csak nekik tervezett kényelmes házi hevederekkel, amelyeket gyakorlatilag bárhová elvihet, kisállata bárhová eljuthat - repülővel, vonattal, autóval vagy gyalog. 

Nézz körül a kategóriában, melyet a vásárlóink igénye szerint bővítünk folyamatosan.

Tovább