Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Méret
Termék státusza

Madár fészek, odú

Otthon édes otthon madár módra

Tovább
 

Miért készítenek fészket a madarak?

 

Vásároljon madár odukat és fészkeket a kedvence.hu-n! Egy vagy több ember által létre hozott oduk és fészkek beállításával a természetes élőhelyek egy részét pótolni tudja. 

Mindenki tudja, hogy a madarak fészket építenek, de elgondolkodott már azon, hogy miért építenek fészket a madarak? - Hát természetesen - mondod. - Azért építik őket, hogy megvédjék utódaikat. Oké, de el tudnád mondani, mi készteti a különféle madarakat különböző típusú fészkekre? A fészketípusok érdekessége azonban az, hogy sokféle madár más és más típusú fészket részesít előnyben. 

Fészek megoldások

Ferplast NIDO Medium madárodú fészek fából. Az ideális kiegészítője minden kalitkának, közepes testű egzotikus madaraknak. Praktikus akaszóval és felnyitható fedéllel a könnyű tisztításhoz.

Ferplast Nyitott Madárfészek PA 4455 fonott, nyitott madárfészek. A kalitka belsejébe akasztható, biztonságos, természetes alapanyagból készült madárfészek.

A Trixie Fészkelő anyag Scharpie fészekrakó anyagból, melyből a fészekrakó díszmadarak egyszerűen építhetnek maguknak kényelmes, puha, mégis tartós fészket. Gyapotszálakkal dúsított, de anyaga teljes mértékben emészthető, biztonságos minden állat számára. Hörcsögök, kis rágcsálók számára is tökéletes búvóhely-bélés.

Tovább