Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Márka név márka név
Termék tipus
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Gyártó Gyártó
Méret-
Termék státusza

Madár fészek, odú

Otthon édes otthon madár módra

Tovább
-10%
Szállítás 24 órán belül. Raktáron:: 4 db
Kedvencekhez
Állat tipus
Madár
Márka név
Ferplast
1 030 Ft
1 140 Ft
Egységár: 1 030 Ft/db
Összehasonlítás
-9%
Szállítás 24 órán belül. Raktáron:: 4 db
Kedvencekhez
Állat tipus
Madár
Márka név
Nido
1 160 Ft
1 281 Ft
Egységár: 1 160 Ft/db
Összehasonlítás
 

Miért készítenek fészket a madarak?

Vásároljon madár odukat és fészkeket a kedvence.hu-n! Egy vagy több ember által létre hozott oduk és fészkek beállításával a természetes élőhelyek egy részét pótolni tudja. 

Mindenki tudja, hogy a madarak fészket építenek, de elgondolkodott már azon, hogy miért építenek fészket a madarak? - Hát természetesen - mondod. - Azért építik őket, hogy megvédjék utódaikat. Oké, de el tudnád mondani, mi készteti a különféle madarakat különböző típusú fészkekre? A fészketípusok érdekessége azonban az, hogy sokféle madár más és más típusú fészket részesít előnyben. 

Fészek megoldások

Ferplast NIDO Medium madárodú fészek fából. Az ideális kiegészítője minden kalitkának, közepes testű egzotikus madaraknak. Praktikus akaszóval és felnyitható fedéllel a könnyű tisztításhoz.

Ferplast Nyitott Madárfészek PA 4455 fonott, nyitott madárfészek. A kalitka belsejébe akasztható, biztonságos, természetes alapanyagból készült madárfészek.

A Trixie Fészkelő anyag Scharpie fészekrakó anyagból, melyből a fészekrakó díszmadarak egyszerűen építhetnek maguknak kényelmes, puha, mégis tartós fészket. Gyapotszálakkal dúsított, de anyaga teljes mértékben emészthető, biztonságos minden állat számára. Hörcsögök, kis rágcsálók számára is tökéletes búvóhely-bélés.

 

Tovább