Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Méret-
Termék státusza

Macska nyakörvek, hámok és porázok

Vidám színekben pompázó, kiváló minőségű nyakörvek és hámok.

Tovább
 

Macskával közös séta? Akkor pórázra és nyakörvre van szükséged!

A Kedvence-nél vidám színekben pompázó, kiváló minőségű macskanyakörvek közül tudsz választani. Igaz macskával sátálni nem olyan elterjedt, mint kutyával, de egyre több cica gazdi viszi magával kedvenc macskáját a szabadba kirándulni, vagy csak egy könnyed városi sétára. A közös élmények közös kalandokat hoznak majd mindenki számára! 

Nyakörvek

Ferplast nyakörvei minőségi anyagból számos méretben és színben kínálnak nyakörvet. Ferplast GAT 5625 C10/32 macsakanyakörv kis csengettyűvel van ellátva, amely megakadályozza, hogy macskája vadászni tudjon és kis meglepetéssel szolgáljon a szoba közepén. Kis kedvence mindig biztonságban van, akármilyen aktív életet él, hiszen a Ferplast GAT5625, olyan biztonsági záras technológiával készült, ami megóvja az állatot, ha valahova beakad a nyakörv (fára, kerítésre, stb). Nagyobb húzás esetén azonnal szétkapcsolódik és a cica szabadon hazatérhet.

Hámok

Trixie macska hám

A Trixie macska hámmal biztonságosan és kényelmesen sétáltathatja kedvencét. Visszaadja az állat mozgásszabadságát sétáltatás közben.

Ferplast Jogging hám

Ez a Jogging hám macskáknak igazi kihívás volt a tervező asztalon, de sikerült a mérnököknek egy olyan ergonomikus hámot tervezni mely idomul a cicánk testére. Ugyanakkor biztonságban is tudhatjuk féltett kis kedvencünket, hisz a hám teljesen körbe öleli, ezáltal lehetetlenné téve a kibújás lehetőségét. Kis csengő gondoskodik arról, hogy mindig tudjuk merre is kószál kedvencünk. Anyaghasználat terén a Ferplast nem ismer kompromisszumot, ezért a lehető legjobb minőségű teljesen légáteresztő anyagból készítette el a jogging sorozatot. A póráz tartozéka a szettnek.

Válaszd ki azt a színű nyakörvet vagy hámot, ami leginkább illik macskádhoz!
Tovább