Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Szín
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Méret
Termék státusza

Macska nyakörvek, hámok és porázok

Vidám színekben pompázó, kiváló minőségű nyakörvek és hámok.

Tovább
 

Macskával közös séta? Akkor pórázra és nyakörvre van szükséged!

A Kedvence-nél vidám színekben pompázó, kiváló minőségű macskanyakörvek közül tudsz választani. Igaz macskával sátálni nem olyan elterjedt, mint kutyával, de egyre több cica gazdi viszi magával kedvenc macskáját a szabadba kirándulni, vagy csak egy könnyed városi sétára. A közös élmények közös kalandokat hoznak majd mindenki számára! 

Nyakörvek

Ferplast nyakörvei minőségi anyagból számos méretben és színben kínálnak nyakörvet. Ferplast GAT 5625 C10/32 macsakanyakörv kis csengettyűvel van ellátva, amely megakadályozza, hogy macskája vadászni tudjon és kis meglepetéssel szolgáljon a szoba közepén. Kis kedvence mindig biztonságban van, akármilyen aktív életet él, hiszen a Ferplast GAT5625, olyan biztonsági záras technológiával készült, ami megóvja az állatot, ha valahova beakad a nyakörv (fára, kerítésre, stb). Nagyobb húzás esetén azonnal szétkapcsolódik és a cica szabadon hazatérhet.

Hámok

Trixie macska hám

A Trixie macska hámmal biztonságosan és kényelmesen sétáltathatja kedvencét. Visszaadja az állat mozgásszabadságát sétáltatás közben.

Ferplast Jogging hám

Ez a Jogging hám macskáknak igazi kihívás volt a tervező asztalon, de sikerült a mérnököknek egy olyan ergonomikus hámot tervezni mely idomul a cicánk testére. Ugyanakkor biztonságban is tudhatjuk féltett kis kedvencünket, hisz a hám teljesen körbe öleli, ezáltal lehetetlenné téve a kibújás lehetőségét. Kis csengő gondoskodik arról, hogy mindig tudjuk merre is kószál kedvencünk. Anyaghasználat terén a Ferplast nem ismer kompromisszumot, ezért a lehető legjobb minőségű teljesen légáteresztő anyagból készítette el a jogging sorozatot. A póráz tartozéka a szettnek.

Válaszd ki azt a színű nyakörvet vagy hámot, ami leginkább illik macskádhoz!
Tovább