Szűrés
Termék tipus
Anyaga
Hosszúság
0 méter - 10 méter
Szín
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Termék státusza

Kutya pórázok és kiegészítőik

Kutyája szeret sétálni, játszani és felfedezni? Válogasson póráz kínálatunkból!

Tovább

Kutya mérete:

Kedvence
 

Kutya Póráz a felefedzőknek


Ha kutyája szereti sétálni, játszani és felfedezni, akkor mindenképp javasoljuk, hogy nézzen körül a kedvence.hu kutya póráz kínálatában. A Kedvence webáruház kutyapórázaival biztonságosabbá teheti már kölyökkorától a sétáltatást. Megtalálhatja nálunk a legjobb kutya pórázt szőrös barátja számára.

Hogy milyen pórázokat talál a Kedvence-nél?

 

Textil póráz divatos szinekben

Prémium anyagokból készülő perlon pórázok többféle felhasználásra alkalmasak. A legdivatosabb színekben 40 cm hossztól az 10 méterig. Itt megtalálhatóak a rövid, a retriver, a normál valamint a nyomkövető pórázok is. Több típusú kiképző pórázt kínálunk, illetve krómozott fémlánccal ellátott pórázokat is különösen olyan kutyák számára lett kifejlesztve, akiknek rossz szokása a pórázra való visszaharapás.

Klasszikus és elegáns bőr póráz

Minőségi bőr és műbőr pórázaink közül is válogathat. Fő előnye: minden póráz valódi bőrből készült, a tartósság, a kényelem és a stílus érdekében. 

Automata pórázok 

Az automata pórázok különféle színekben kaphatók, mint például a közkedvelt Amigo és a Flippy Tech Tape automata pórázok. A kutya pórázok és kutyavezetékek számos stílusban, méretben és színben kaphatók. Válassza ki kutya pórázát funkció és stílus igényei alapján. Vásárláskor vegye figyelembe a kutyája fajtáját és azt, hogy viselkedik a sétákon. Ha kiskutyád van, akkor itt a tökéletes alkalom, a póráz használat megkezdéséhez. Az automata póráz szabadságot ad kiskutyának a játékhoz és lehetővé teszi, hogy meghúzza a lazítást, amikor közel kell tartania őt. Azoknak a kutyáknak, akiknek problémái vannak a sétákon, a kutya kiképző póráz kiváló eszköz ennek kijavítására.

Akár egy kis kutyás pórázt vásárol egy apró kölyökhöz, akár egy erős kutyavezetéket a nagy kutyához, a Kedvence online kisállatboltjában nagy választékot talál a legjobb kutya pórázokból és a legjobb kutya-kellékekből, hogy minél könnyebben megtalálja a tökéletes pórázt szeretett kutyájának!

Tovább