Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Test méret Válaszd ki kedvenced felnőtt kori test méretét!
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Méret-
Termék státusza

Kutya élősködők elleni szerek és eszközök

Védje meg kedvencét a kullancsoktól és egyéb parazitáktól!

Tovább
 

Élősködők elleni szerek kutyáknak

Gyógyszeres csepp, nyakörv, por, spray és egyéb riasztók

Vásároljon a bolhák és kullancsok kezeléséhez kutyájának a Kedvencénél! Segítsen megakadályozni, hogy a nemkívánatos élősködők elszaporodjanak négylábú barátja bundájában és otthonában. A kutya egészségének szempontjából sok kutya tulajdonos megérti a kiegyensúlyozott étrend és a rendszeres testmozgás előnyeit. A bolha- és kullancs elszaporodásának leküzdésére azonban kedvencének speciális, az igényeikhez kifejlesztett gyógyszerre lesz szüksége.

A bolhák és kullancsok kutyáján több mint kellemetlenség. Harapásuk és tartós csípéseik miatt gyakran parazita betegségeket és fertőzéseket eredményezhetnek mind emberekben, mind állatokban. Ezért meg kell akadályozni és meg kell szüntetni a bolhák jelenlétét, mielőtt elterjedhetnek a szőrös barátainkban.

Mit tegyél...

Ha fertőzés fordul elő, a kedvence web-shopban számtalan bolhairtó szer közül válogathat, hogy Ön a legmegfelelőbb, a kutyája számára leghatékonyabb szert válassza a kártevők kiirtására. Megtalálható kínálatunkban bolha és kullancsirtó csepp, bolha és kullancsirtó nyakörv, bolha és kullancsirtó por, élősködők elleni spray, bolhairtó aeroszol lakásba, ultrahangos szúnyog- bolha-kullancs riasztó. Azon dolgozunk, hogy Ön megtalálja a legjobb terméket kedvence számára, így kínálatunkat folyamatosan bővítjük.

Azok a kölyökkutyák, akik idejük nagy részét a szabadban töltik, számukra még nagyobb a kockázata annak, hogy bolhát vagy kullancsot szednek össze. Ezért neki mindenképp javasolt a rendszeres odafigyelés és megelőzés. A bolhák, kullancsok, atkák és sok más általános parazita elriasztására szolgáló spray-k és aeroszolok rendszeres használata segíthet a bolhák és kullancsok elterjedésének megelőzésében. Ha udvarában vagy kutyaházában és annak környékén használják, akkor a fertőzések kockázata csökkenthető. Tartsa kölyökkutyáját és otthonát élősködő mentesen, hogy szőrös barátja boldogan, egészségesen és védett éljen.

A kedvencénél elérhető minden olyan hatékony megelőző és gyógyszeres irtószer, ami ma elérhető.

Sokféle márkát talál, köztük a Bob Martin, Exspot, Fypryst, Foresto, Kiltix, Beaphar, Bolfo, Scalibor,Piret-Mix, SKUDO, és a Frontline.

Tovább