Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Test méret Válaszd ki kedvenced felnőtt kori test méretét!
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Méret
Termék státusza

Kutya élősködők elleni szerek és eszközök

Védje meg kedvencét a kullancsoktól és egyéb parazitáktól!

Tovább
 

Élősködők elleni szerek kutyáknak

Gyógyszeres csepp, nyakörv, por, spray és egyéb riasztók

Vásároljon a bolhák és kullancsok kezeléséhez kutyájának a Kedvencénél! Segítsen megakadályozni, hogy a nemkívánatos élősködők elszaporodjanak négylábú barátja bundájában és otthonában. A kutya egészségének szempontjából sok kutya tulajdonos megérti a kiegyensúlyozott étrend és a rendszeres testmozgás előnyeit. A bolha- és kullancs elszaporodásának leküzdésére azonban kedvencének speciális, az igényeikhez kifejlesztett gyógyszerre lesz szüksége.

A bolhák és kullancsok kutyáján több mint kellemetlenség. Harapásuk és tartós csípéseik miatt gyakran parazita betegségeket és fertőzéseket eredményezhetnek mind emberekben, mind állatokban. Ezért meg kell akadályozni és meg kell szüntetni a bolhák jelenlétét, mielőtt elterjedhetnek a szőrös barátainkban.

Mit tegyél...

Ha fertőzés fordul elő, a kedvence web-shopban számtalan bolhairtó szer közül válogathat, hogy Ön a legmegfelelőbb, a kutyája számára leghatékonyabb szert válassza a kártevők kiirtására. Megtalálható kínálatunkban bolha és kullancsirtó csepp, bolha és kullancsirtó nyakörv, bolha és kullancsirtó por, élősködők elleni spray, bolhairtó aeroszol lakásba, ultrahangos szúnyog- bolha-kullancs riasztó. Azon dolgozunk, hogy Ön megtalálja a legjobb terméket kedvence számára, így kínálatunkat folyamatosan bővítjük.

Azok a kölyökkutyák, akik idejük nagy részét a szabadban töltik, számukra még nagyobb a kockázata annak, hogy bolhát vagy kullancsot szednek össze. Ezért neki mindenképp javasolt a rendszeres odafigyelés és megelőzés. A bolhák, kullancsok, atkák és sok más általános parazita elriasztására szolgáló spray-k és aeroszolok rendszeres használata segíthet a bolhák és kullancsok elterjedésének megelőzésében. Ha udvarában vagy kutyaházában és annak környékén használják, akkor a fertőzések kockázata csökkenthető. Tartsa kölyökkutyáját és otthonát élősködő mentesen, hogy szőrös barátja boldogan, egészségesen és védett éljen.

A kedvencénél elérhető minden olyan hatékony megelőző és gyógyszeres irtószer, ami ma elérhető.

Sokféle márkát talál, köztük a Bob Martin, Exspot, Fypryst, Foresto, Kiltix, Beaphar, Bolfo, Scalibor,Piret-Mix, SKUDO, és a Frontline.

Tovább