Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Szín
Méret
Termék státusza

Kutya ajtók

Add meg a lehetőséget kutyádnak és macskádnak, hogy szabadon járjon-keljen.

Tovább
 

Kutya Ajtók - a szabadség öröme!

Az olasz Ferplast cég billenő ajtóinak általános jellemzőjük a kiváló minőség és a rugalmas alkalmazhatóság. A termékek stabil, időjárásálló anyagból készülnek és dekoratív megjelenésűek. Kedvenceinkhez igazodva többféle méretben, színben és többféle felszereltséggel megtalálhatók, hogy használatuk alkalmas legyen a nagytestű kutya, de a kölyökcica részére is.

Élvezzék négylábú barátjával a Ferplast ajtók kényelmét és rugalmasságát!

 

Swing billenőajtók

A Kedvence webáruház kínálatában több méretben található kisállat ajtó, melyet szinte bárhová felszerelhető otthonában. Akár kint szeretné hagyni kutyáját, hogy az udvaron játsszon vagy egyszerűen szeretne hozzáférést biztosítani a macskájának, hogy ki menjen az alomtáljához, vagy csupán szeretné, ha Öntől függetlenül és szabadon mozogna kedvence a lakás és a kert között, akkor a legjobb választás a Ferplast kutya és cica ajtói. Ez a szabadság megkönnyíti az Ön és háziállata életét. A csapóajtó átlátszó színű. Univerzális alkalmazása lehetővé teszi, hogy a Swing billenőajtó bármilyen ajtóra felszerelhető: faajtóba, fémajtóba, üvegajtóba vagy falba. Minden kisállat ajtóra jellemző, hogy finoman záródik a mágnes segítségével. A műanyagok mérgező anyagoktól mentesek.

Speciális funkciói

Mágneses kulcsrendszerrel rendelkeznek, egy kicsi és ügyes jelzővel, amely a nyakörvre lehet erősíteni. Utolsó bemenet/kimenet jelző pedig jelzi, hogy kedvence kint vagy bent tartózkodik. A Windstopper system egy olyan új szellőzőrendszer, amelyet a huzat kiküszöbölésére fejlesztettek ki (Swing 5, 7, 11 és 15 típusoknál). A Swing ajtókhoz külön rendelhető átlátszó pót lengőajtó.

Az új macska- kutyaajtó, Swing Microchip speciális antennával felszerelt, amely felismeri és beolvassa a macskába vagy kutyába beültetett mikrochipet vagy a mellékelt chipet, lehetővé téve az ajtó kinyitását, amikor háziállat a közelébe kerül. Kifinomult készülékének köszönhetően megakadályozza az ismeretlen macskák, kutyák bejutását. Ez az új modell fel van szerelve tartózkodás mutatóval, szélzáró rendszerrel és a speciális négy utas nyitórendszerrel: dönthet úgy, hogy szabadon engedi kedvencét a belépéshez és a kijáráshoz, csak belépést, csak kilépést, vagy teljesen bezárhatja az ajtót. Továbbá, ha azt szeretné, hogy a fedél hagyományos módon működjön, akkor csak ki kell kapcsolnia a mikrochip nyitó rendszert.

 

A végleges döntés előtt

Mielőtt meg vásárolná a kiválasztott terméket, mérje meg kedvencét a kényelmes használat biztosítása érdekében. Minden terméknél talál méret táblázatot, amely megkönnyíti a döntést. A kutya ajtajának mérlegelésekor az egyik legnagyobb aggodalom a háziállat tulajdonosok számára az, hogy hideg levegő beszivárog-e a házba, különösen a zord téli hónapokban. A Swing 7 típustól az ajtók szigeteltek, így kiváló választás hidegebb éghajlati viszonyok és durva körülmények elkerülésére és a maximális hőszigetelés érdekében.

 

Ha további információra van szüksége, hogyan  válasszon ajtót kedvencének, akkor ajánljuk a Milyen az optimális kutya- és macskaajtó?  Bolg bejegyzésünket, melyből sok hasznosat megtudhat!

Tovább