Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Szín
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Méret
Termék státusza

Rágcsáló ketrecek

Rágcsáló ketrecek - gyönyörű garzonok és apartmanok kedvenceidnek.

Tovább

Kinek keresed a ketrecet?

Kedvence
 

Hörcsög ketrecek mindenféle kisállat számára

Vásároljon a Kedvencében hörcsög, tengerimalac, nyúl és más apró állatok számára gyártott ketrecek közül, amelyeket úgy építettek, hogy kedvtelésből tartott állataik továbbra is jól érezzék magukat és szórakozzanak. Nyulak, tengerimalacok, hörcsögök és más kicsi állatok esetében a gazdik igyekeznek elősegíteni, az egészséget és a hosszú élettartamot kedvencük számára. Azt is szem előtt kell tartaniuk, hogy két állat sem hasonlít egymásra, és ami egy hörcsögnek megfelelő hörcsög ketrec és jó élhető, addig előfordulhat, hogy nem alkalmas egy tengerimalac számára gyártott ketrec, és fordítva.

Bár ezek az állatok kicsik, fizikai és mentális stimulációt igényelnek, mint bármely más háziállat. Ha túl hosszú ideig hagyják a hörcsögöt vagy a tengerimalacot a ketrecben, akkor hajlamosabbak az unatkozni.

A többszintű hörcsög ketrecek ösztönözhetik a szőrös barátját a játékra. Hasonlóképpen, a hörcsög ketrecekbe beépített alagutakkal és edzőkerekekkel kiválóan alkalmasak háziállat egészsége és aktivitásának megőrzésére. A tengerimalac-ketreceket gyakran többszintű kivitelben találod meg, és beltéri vagy kültéri használatra is használhatóak.

Komplett ketrecek

A kisállat-ketrecek esetében sok gazdi választ alap ketreceket és a kis állata igényei szerint szereli fel különböző kiegészítőkkel. De kompletten felszerelt ketreceket is kínálunk a legkisebb – gyerekeknek, kis méretű és növésben lévő rágcsálók számára és a nagyobb rágcsálók számára is. Ezekben a ketrecekben minden meg van ahhoz, hogy boldog kis játékos élete legyen kis kedvencednek!

Ilyen webáruházunk legkeresettebb terméke a Ferplast Rabbit 100 nyúlketrec. De találsz színes ketreceket is, a Ferplast Olimpia hörcsög ketrec és a Ferplast Criceti 9 hörcsögketrec is ilyen.

Ezek a felszerelt ketrecek rendelkeznek etetőtállal, önitatóval, forgó kerékkel, kis házzal. Tengerimalac, hörcsög és más kisállat számára tökéltes otthon!

Ha kezdő rágcsáló tartó gazdi vagy, esetleg most tervezel vásárolni egy kisállatot, akkor a Szolnoki üzletünkben számos rágcsáló közül tudsz választani… amelyik elnyeri a szíved. A Kedvencednek mindent megtudsz venni akár az üzletben vagy otthon kényelmesebben online a webáruházból. A készleten lévő ketrecet már másnap megkapod, így kis barátod élvezheti az lakóhelyét.

Böngéssz a Kedvencében online elérhető ketrecek és élőhelyek széles választékában, és keresd meg kedvencednek a tökéletes otthont!
Nyuszi, hörcsög, egér vagy tengeri malac?

Lakhatási problémáinak megoldását rövid határidővel vállaljuk!

Tovább