Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Test méret Válaszd ki kedvenced felnőtt kori test méretét!
Szín
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Méret
Termék státusza

Kutya ketrecek,szállító boxok és táskák

A mobilitás fontos! Válaszd ki a megfelelőt négylábú barátodnak!

Tovább
 

Mobilitás autóban, kerékpáron és séta közben

A Kedvence webáruház széles kisállat szállítási lehetőséget kínál. Folyamatosan bővítjük a kínálatunkat a vevőink vissza jelzése alapján.

Autós szállító box - de melyiket válasszam?

A szállító box kiválasztásánál mindenképp vegyük figyelembe, hogy kedvencünk számára a szállítás a lehető legkevesebb stresszel járjon, biztonságban és kényelmesen érezze magát. Az autóban történő utaztatáskor különösen javasolt a szállító box használata, mivel a legtöbb állatban riadalmat kelt az autóban való utazás és balesetveszélyes is lehet.

Autó box előnyei

A Kedvence-nél kapható műanyag autó szállító boxok előnye, hogy praktikusan szétszedhető, tárolható, több méretben kaphatóak. Könnyűek és egyszerűen tisztíthatók. Kijelenthetjük, hogy a műanyag szállító boxok a legideálisabbak négylábú barátunk szállítására. Ügyeljünk a megfelelő szellőzésre és a strapabíró ajtóra is, valamint a megfelelő méretre, hogy az állat kényelmesen felállhasson, mozoghasson benne.

A Kedvence webáruház széles kisállat szállítási lehetőséget kínál. Folyamatosan bővítjük termék palettánkat a vevőink vissza jelzése alapján. Az autós szállító box-ok közül kedveltek a Feplast cég által gyártott kutya szállító műanyag boxok. A Ferplast Atlas Car Scenic, amely kompakt, és ideális megoldás a kedvence biztonságos és kényelmes szállításához. Ez az innovatív kisállat-hordozó erős és ellenálló műanyagból készül, világos és jól szellőztetett környezetet biztosít a háziállatnak. Kutyájának nagyobb láthatóságot biztosít, köszönhetően az elülső és hátsó acélrácsoknak.

Három további fontos jellemzője van:

  • Dupla tolóajtóval rendelkezik, amely mindkét irányban (balra és jobbra) nyílik,
  • Biztonsági zár és a belső padozat gondoskodik arról, hogy a kisállat mindig száraz felületen legyen.

 

Az Atlas Car Scenic gyártásnak köszönhetően teljesen szétszerelhető, lehetővé téve annak térfogatának csökkentését és különböző alkatrészeinek vagy tartozékainak az alapon történő elhelyezését. Tökéletes közepes és nagy kutyák számára, az Atlas Car Scenic két méretben, 80 méretben (egy közepes méretű kutyának vagy két kis kutyának) és 100 méretben (egy nagy kutyának vagy két kis-közepes méretű kutyának) áll rendelkezésre.

Ovi Ketrecek - Az Amerikai Pet-Mate-től

A kedvence.hu termékpalettáján a fémketrecek is megtalálhatóak. A Ferplast Ovi Ketrec, amely - egy szobai kennel, amely sokoldalúan felhasználható tanuló ketrec, kis és közepes testű kölyökkutyáknak. Akár otthon, akár a szabadban, de kiállításokon is nagyszerűen használható. Az amerikai Petmate termékcsalád mobil fémketreceit pedig az új, innovatív tervezés, a praktikusság, a könnyű kezelhetőség, a rozsdamentességet biztosító festés és a drótszerkezet hosszirányú hajtása teszi egyedivé a többi piacon lévő fémketreccel szemben.

A Petmate The 2 Door Training Intermedium

Fém ketrec ideális kölyökkorban otthoni használatra, valamint utazáshoz és kiállításokhoz.  3 méretben rendelhető. A Mobil Fém Ketrec Kutyáknak Trixie Large  könnyű, stabil szerkezetű mobil fémketrec használata nem csak a kiállítások szükséges impozáns kelléke, egyszerű összeszerelhetősége jóvoltából a hétköznapokra is ajánlott.

Praktikus, mobilis és színes Box

A Kedvence Webshopban közkedvelt termékek a műanyag szállító boxok, és kisállat szállítók: Ezek a boxok ideális kiegészítői  az utazásainknak. Könnyedén magával viheti házi kedvencét legyen az cica vagy kis kutya. Oldalsó rugós rögzítő rendszerének köszönhetően nagyon erős kivitel. Az oldalsó rácsok biztosítják a megfelelő szellőzést.

Aki közvetlenül maga mellett szeretné tudni kedvencét, sétánál, napi ügyintézésnél, akkor a táskákat ajánlunk, mint a Ferplast With Me táskáit. Könnyű, meleg hordozó kis kutyák számára. Gumiból, pamutszövetből és puha szőrme utánzatból készült, amely ideális az őszi / téli szezonra. Puha és kényelmes, nagyon szép, még önmagában bevásárlótáskaként is. Az erős, állítható fogantyúknak köszönhetően kézitáskaként vagy akár vállra is akasztható. A Borsello cipzáras táska pedig cicák és kis méretű kutyák szállítására kitűnő választás.

Az Atlas Bike Rapid

Ideális kisállat szállító kerékpárhoz, alkalmas kis kutyák számára. A kosarat gyorsan és egyszerűen rögzítheti a kormányhoz a horgos gyorscsatlakozó segítségével. Szükség esetén eltávolíthatja a kosarat.

Az Atlas Bike Rapid kisállathordó könnyű, tartós műanyag és minden szükséges komfort- és biztonsági berendezéssel el van látva pl: egy műanyag bevonatú védőrács, puha gumi élvédővel, elülső tartófelülettel az állata lábához, biztonsági heveder a hámhoz vagy a nyakörvhöz való rögzítéshez. Az Atlas Bike Rapid két méretben kapható, terhelhetősége legfeljebb 7 kg.

Kis kedvencekre szabva

De tökéletes megoldás nyújthat kis termetű kutyák, macskák, görények biztonságos szállításához. A Ferplast Atlas 10 Open szállító box ideális kis termetű keddvencek szállításához. A szállító box elején található rácsos ajtó biztonságosan zárható, a szállító kivitelezése nagyon jó minőségű (nem sorjás műanyag, azaz nem sérti fel az állatot). A Ferplast Atlas 10 Delux ELSzállítóbox, mely szintén ideális kis termetű kutyák, macskák, görények biztonságos szállítására. Ez a típus tartalmazza az etető tálat és a párnát! 


Ferplast Atlas 60 Pro szállító box ideális megoldás a kutya biztonságos szállításához. A szállító box elején található rácsos ajtó biztonságosan zárható, a szállító kivitelezése nagyon jó minőségű (nem sorjás műanyag, azaz nem sérti fel az állatot). 

 

Válogasson a Kedvence Webshop kutya felszerelés kínálatai között!

Biztosítsa a boldog és egészséges kutya életet négylábú barátjának.

 

Tovább