Dog Chow kutya eledel

A DOG CHOW 100%-osan teljes értékű és kiegyensúlyozott kutyatáp, mely biztosítja kutyád tápanyagigényét minden életszakaszban.

Tovább
Nincs ilyen termék.

Legkedveltebb Márkák:

Kedvence
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

A DOG CHOW® A receptúrában található cikória és cukorrépa az emésztés egészséges működéséhez járul hozzá. A különböző méretű tápszemek által hosszabb ideig tart a rágás, amely az emésztés támogatása mellett a fogak egészségének megőrzésében is segít.

Purina Dog Chow - Amerikai kutyák táplálása 1926 óta

A Purina Dog Chow vásárlásakor mindig két dologra számíthat. Tápláló kutyaeledel, amely kiváló minőségű alapanyagokból készül, például valódi marhahúsból, bárányból, pulykából vagy amerikai nevelésű csirkéből. És biztonságos kutyaeledel, amelyet mindig itt, az Egyesült Államokban készítenek olyan személyek, akik törődnek az összes kutya egészségével és biztonságával.

Purina Puppy Chow kölyökkutya recept

A száraz és nedves receptekben egyaránt kapható egyedülálló egészséges kezdésű táplálékkeverékkel biztosíthatja, hogy a kiskutya a megfelelő mennyiségű tápanyaghoz jusson, amire szüksége van a boldoguláshoz.

 • Valódi, gazdaságban nevelt pulykából készült
 • 100% teljes és kiegyensúlyozott kölyökkutyák számára
 • 30% -kal több fehérje, mint a vezető felnőtt kutyaeledelnél
 • DHA az agy és a látás fejlődésének támogatására
 • Antioxidánsok az immun egészség támogatására
 • Kalcium a csont és ízület megfelelő fejlődésének támogatására
 • Jól emészthető

Valódi, gazdaságban nevelt pulykából készült, átgondolt kiskutyaeledel receptje speciálisan a Puppy Chow aláírásával készült, hogy a kölyökkutya minden szükséges tápanyagot és kalóriát megadjon a folyamatosan fejlődő testének támogatásához. Könnyen rágható, harapásméretű darabok vannak, amelyek tele vannak nélkülözhetetlen tápanyagokkal, például az anyatejben. Ez az ízletes recept 30% -kal több fehérjét kínál, mint a vezető felnőtt kutyaeledel, hogy támogassa az erős, növekvő izmokat. Van kalcium is az erős csontokhoz és ízületekhez; DHA az agy és a látás megfelelő fejlődéséhez; és antioxidánsok, mint például a C-vitamin, hogy nagy lendületet adhassanak kölyke fejlődő immunrendszerének.

Csakúgy, mint az összes Puppy Chow tápszer, a valódi csirkével és rizzsel ellátott komplett receptünk is jól emészthető a boldog pocak támogatásához, és 100% -ban tartalmazza azokat az alapvető tápanyagokat, amelyekre a kiskutyának fel kell nőnie, ha felnőtté válik.

Purina® Dog Chow® felnőtt kutyatáp

Segítsen felnőtt kutyájának, hogy a lehető legtöbbet hozza ki minden egyes napból 100% táplálkozási szempontból kiegyensúlyozott kutyaeledel receptekkel, amelyek valódi marhahúsból, csirkéből, bárányból vagy pulykából készülnek.

 • 100% teljes és kiegyensúlyozott felnőtt kutyák számára
 • jól emészthető formula
 • 23 vitamin és ásványi anyag
 • támogatja az immun egészségét
 • biztonságosan és átgondoltan készült az USA-ban


Teljes választás felnőtt kutyák számára, ez a finom és jól emészthető száraz kutyaeledel recept kiváló minőségű alapanyagokból készül - mint például az igazi, amerikai nevelésű csirke -, amelyek négylábú legjobb barátjának 100% teljes táplálékot nyújtanak, amire szüksége van hosszú, egészséges életet éljen. Az erős izmokat támogató fehérjével, valamint az aktív és energikus életmódot támogató vitaminokkal és ásványi anyagokkal jól érzi magát minden alkalommal, amikor feltölti az ételtálat.

Tovább