Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Termék státusza

Macska alom, WC, alomtál és lapát

….hogy cicája mindig friss legyen! 

Tovább

CBD olaj kutyának és cicának

-20%
Szállítás: 1 munkanap! Raktáron: 1 db
Kedvencekhez
Ferplast NIP 20 Alomtál
Ferplast NIP 20 Alomtál
2 999 Ft
3 760 Ft
Egységár: 2 999 Ft/db
 

Macska Higiénia - alom tál, macska wc

Vásárolj a Kedvence nagyszerű választékából, a legjobb macska-alomok és alom tálak, nedves törlő kendők közül, hogy a kiscicád mindig friss legyen.A Kedvence macska almok széles választékát kínálja, amelyek nemcsak megfelelnek a kiscica különleges preferenciáinak, hanem elősegítik a tisztítást is.

Macska almok

BioKat's Macska Alom Bianco Fresh 100%-ban természetes agyagból készült macska alom friss illattal. A folyadékot azonnal felszívja és kitűnően csomósodik. A keletkezett agyagrögök könnyen eltávolíthatóak egy alom lapáttal. A fennmaradó alom száraz és hosszú ideig higiénikus marad. Macska Alom Biolux 10kg komplex ásványi granulátum háziállatok almozásához. Kizárólag természetes anyagokból álló készítmény. Komponensei az állat szőrzetével, bőrfelületével koherensek. A nedvesség nagy részét felszívja. Földbe keverve talajjavító hatású. Elősegíti a szemét humuszodását, komposztálódását. KingStar Natur Szilika Gél Macska Alom kiváló nedvességszívó és szagmegkötő képesség mellett gazdaságos és olcsó. Összehasonlítva a hagyományos almokkal a KingStar szilika gél macskaalom kiválónedvszívó képességének és tartósságának köszönhetően sokkal gazdaságosabb. Kiváló nedvszívó és szagmegkötő képesség: A granulátumokban található mikroszkopikus pórusok milliói, mint egy szivacs olyan gyorsan szívják fel a folyadékot, a szagokat és a piszkot belül tartják. A Versele-Laga Silica Gel ultra nedv szívó fehér szemcsék és kék szemcsék, amik gátolják a baktériumok fejlődését. Kivételesen erős nedvszívó hatásának köszönhetően az alom száraz marad, ami nagyban gátolja a baktériumok fejlődését. Az alomhoz kevert kék színű szemcsék speciálisan a kórokozó csírák kifejlődésének megakadályozására kerültek kifejlesztésre. Teljesen semlegesíti a kellemetlen szagokat. Kivételesen jó nedvszívó hatás. 100 %-osan környezetbarát.

Szagtalanító spray

A Beaphar macskaalom-szagtalanító spray semlegesíti a macskaalomban keletkező kellemetlen szagokat, ezáltal megnöveli az alom használati idejét. A Kedvence kisállat felszerelés webshopban számos alom tál és macska wc közül választhat macskájának. Nyitott alomtálak műanyagból, egyes típusok levehető kerettel, könnyen tisztíthatóak. A Levehető peremhez könnyen tudja rögzíteni a higiéniai zacskót.

Macska Wc

A Ferplast Maxi Bella cica WC tökéletes választás lehet azoknak a gazdiknak, akik kénytelenek a nap nagyobb részében otthon hagyni cicusukat, illetve nincs rá lehetőségük, hogy a szabadba kiengedjék kedvencüket. Praktikus megoldás olyan cicus gazdik számára, akik igen nagy méretű macska tulajdonosai, hisz a Maxi Bella különlegessége a méreteiben rejlik. Ugyanakkor a csapóajtónak és a szénfilternek köszönhetően a szagok nem terjednek a lakásban. Takarítani a két mozdulattal szétszedhető toalettet nagyon egyszerű, ráadásul a cicus ebből a wc-ből még az almot sem tudja kikaparni így a környezete is tiszta marad. A Ferplast macska wc-hez pót alkatrészeket is kínálunk.

 

Kilépő szőnyeg macska wc-hez

Egy macska alomtálhoz vagy wc-hez elengedhetetlen egy macska WC Kilépő Szőnyeg - a Cat Mat- hálós szilikongumiból készült kilépő alomtálcákhoz és macska wc-hez. Praktikus és könnyen karbantartható. Ideális a környezet tisztaságának megőrzéséhez és a piszok védelméhez. Lehetővé teszi a cica lábán felhalmozódott macskaalom maradványainak összegyűjtését ezért tökéletes elhelyezni az alomtálca elé vagy a wc kijáratához. Ezenkívül tökéletes a tálak alá helyezésére, hogy megakadályozzák az étel leesését a padlóra.

 

Ismerd meg szőrös barátod higiéniai preferenciáit, így kiválaszthatod a legmegfelelőbb terméket számára.

Vásárolj a Kedvenced számára a legjobb macska-higiéniai termékek közül, hogy a legcicásabb macska is elégedett legyen!
Tovább