Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Termék státusza

Macska játékok

Interaktív játékok a cicák boldogságáért

Tovább
 

Macskajáték: cica peca, labdák és sok minden más!

A Kedvence-nél válogatott macskajátékok várnak rád és cicádra, amelyek közelebb hoznak benneteket egymáshoz. Amellett, hogy szórakoztató a macskák számára, úgy a gazdik számára is. Hiszen a játékidő elengedhetetlen a macskák és kis cicák egészségéhez és boldogságához. A Kedvence különféle interaktív macskajátékokkal támogathatja a macska iránti szeretetet. Néhány macska- és cicajáték akár hosszabb ideig is leköti kedvencét.

Cica peca - a játékos ösztönző

Ha kisállatodnak egy kis ösztönzőre van szüksége, hogy a játékba vigyük, a cica peca kiváló eszköz erre. Kínálatunkban számos színes, szórakoztató cica peca közül tudsz választani az egyik legnagyobb márkától – a Ferplast-tól. Mivel mindenki szereti a klasszikusokat, egyre növekszik és változik a egér témájú macskajátékok választéka.

Labda cicának?

A másik mód a macskád szórakoztatására a Ferplast PA 5216 egy műanyag jutalomfalat tartó labda, amely nagyszerű játékot biztosít majd. A labdát forgatva vagy lökdösve adagolja a beletöltött falatkákat kedvencének. Valójában ez a látszólag egyszerű labda belsejében rejtőzik egy mechanizmus, amely lehetővé teszi az apró falatkák behelyezését. Majd a labdajáték közben kipottyantja a falatokat, így cicádat az igazi boldogság járja át. A PA 5216 minőségi anyagokból készül, amelyek egyáltalán nem veszélyesek az állatokra, és egyetlen modellben és színes változatban kapható.

A klasszikus

Mivel mindenki szereti a klasszikusokat, egyre növekszik és változik a egér témájú macskajátékok választéka. A Ferplast ingeraktív játék a cicának a rezgő egér. Nagyszerű játék macskáknak és gazdinak egyaránt! Egyszerűen felhúzzuk a beépített magzaggal, majd a cicánk elé téve élvezhetjük az önfeledt játékot! Az egér mérete 10cm hosszú, és 6cm széles!

Összefoglalva

Könnyű belátni, hogy a legjobb macskajátékok ösztönzik a minőségi időt közted és cicád között. A macska játékokkal való rendszeres interakció arra ösztönzi háziállatát, hogy jobban érzze magát veled, ami elbűvöli az elméjét és amivel lemozoghatja a felesleges energiáit. Számos interaktív macskajátékot beltéri és kültéri használatra is terveztek, tehát függetlenül attól, hogy macskájával otthon van vagy utazik épp, - kedvenc játékaikat magukkal vihetik.

A Kedvence-nél a legjobb macskajátékok széles választéka érhető el.

Így kedvenc macskád elégedetten és boldogan töltheti minden napját veled.

Tovább