Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Márka név márka név
Termék tipus
Gyártó Gyártó
Méret-
Termék státusza

Kutya jutalomfalatok

Kutya jutalomfalatok - A dicsérő szó a legfontosabb, de nem mindig elég.

Tovább
 

Kedvence egészsége a száj egészségével kezdődik!

Az egészségvédelem erődjében barangolva, mindenképpen felhívjuk a figyelmet az etetések közötti fogvédelemre. Kutyája fogainak tisztítására különféle lehetőségek állnak rendelkezésre. A kutyák köztudott, hogy szeretnek mindenfélét rágcsálni, miért ne adnánk nekik olyasmit, ami közben az egészséget is segít megőrizni?

Purina DentaLife

A Purina DentaLife rágás közben tisztítja a kutya fogát.  A kutyafogak ápolása nemcsak a rossz leheletet segít megelőzni, hanem a fogbetegségek kockázatát is segít csökkenteni, és ezzel hozzájárul más egészségügyi problémák megelőzéséhez. Egyetlen gazdi sem szereti látni, ha szeretett barátjának íny fájdalmai vannak. Ha gondoskodik kedvence fogak egészségéről, akkor akár a fájdalmas foghullás kockázatát is csökkentheti.

Hogyan segít a Purina® DentaLife önnek és kutyájának?

Kutyája fogainak tisztítására különféle lehetőségek állnak rendelkezésre. A kutyák köztudott, hogy szeretnek mindenfélét rágcsálni, miért ne adnánk nekik olyasmit, ami közben az egészséget is segít megőrizni? A Purina® DentaLife rágás közben tisztítja a kutya fogát. Egyedi nyolcbordás alakja a fog tetejétől egészen az íny vonaláig tisztítja a kutya fogát. Általában lepedékképződéssel kezdődik a fogbetegség, ami később fogkővé alakul át. Ez rövid úton kisméretű mélyedések kialakulásához vezet a fog és az íny határán, amelyekben még több baktérium és táplálék tapadhat meg.

Purina Adventuros

A Purina AdVENTuROS kívül puha, belül zamatos töltelékű rudacska, amelynek kalandvágyó négylábúja nem tud majd ellenállni! Húsban gazdag, alacsony zsírtartalmú ellenállhatatlan rágcsálni való. A Ferplast Goodbite Natural Bone abszolút környezetbarát, biológiailag teljesen lebomló, stresszoldó jutalomfalat. A kukoricakeményítő alapú rágójáték nem tartalmaz genetikailag módosított összetevőket. 

Miért ajánljuk az Adventuros rudakat?

  • Finom falatok, amelyek megfelelnek a kutyák természetes kalandvágyának
  • Visszazárható csomagolás a frissesség megőrzéséért
  • Gazdag húsban és alacsony zsírtartalmú
  • Kiegészítő eledel kutyák számára

Friskies 

A Friskies Dental Delicious M segít fenntartani a megfelelő szájhigiéniát kutyáink számára. Megakadályozza a fogkő képződését és a rossz leheletet. Egészségesen tartja kedvencünk ínyét és fogait. Kimondottan közepes termetű kutyák részére ajánlott. Ízletes, csirkehús ízesítésű rágóka, mely speciális alakjának köszönhetően segít tisztán tartani a kutyus fogait, valamint segít megőrizni az ínye egészségét. Hozzájárul a megfelelő szájhigiéniához. Alacsony zsírtartalma mindennapos fogyasztásra teszi alkalmassá.

Préselt marhabőr - Bikacsök darabok

Jutalomfalat felnőtt kutyák számára. Kiválóan tisztítja a fogakat és kielégíti kutyája rágó ösztönét. Megunhatatlan kiegészítő táplálék minden kutya számára. Több mééretben és formában is tud választani, akár cipő formában is, ha kutyája a cipőket szereti rágcsálni.

A szárított bikacsök darabok nagyszerű rágcsálnivalót képeznek kutyája számára, ugyanakkor ápolják kedvence fogait. A 12 cm méretű darabok minden kutyafajta számára megfelelőek. 130°C-on szárították. Füstölés, só és fűszer mentes.

Fogápolás mesterfokon a Beaphar-tól!

A Beaphar fokhagymás bonbonok ízletes finomság kutyáknak a birkafaggyú és a fokhagyma minden jótékony tulajdonságával. A birkafaggyú-alap jó hatással van a bőrre, a szőrzetre és az emésztésre, a fokhagymasapka (10%) a fokhagyma minden előnyös tulajdonságával bír. A bonbonok bármilyen fajtájú kutyának adhatók jutalomfalatként vagy csemegeként.

A Beaphar tengeri algás bonbonok ízletes finomság kutyáknak a birkafaggyú és a tengeri alga minden jótékony tulajdonságával. A birkafaggyú-alap jó hatással van a bőrre és a szőrzetre, a fokhagymasapka a fokhagyma minden előnyös tulajdonságával bír. A bonbonok bármilyen fajtájú kutyának adhatók jutalomfalatként vagy csemegeként.

A Beaphar lazacolajos bonbonok ízletes finomság kutyáknak a birkafaggyú és a lazacolaj minden jótékony tulajdonságával. A birkafaggyú-alap jó hatással van a bőrre, a szőrzetre és az emésztésre, a lazacolaj-sapka (10%) a lazacolaj minden előnyös tulajdonságával bír. A bonbonok bármilyen fajtájú kutyának adhatók jutalomfalatként vagy csemegeként.

A Beaphar Fresh Breath jutalomfalatok a kutya kellemetlen leheletének megszüntetésére fejlesztettek ki, melyet okozhatja:

  • a fogak közé szorult táplálékdarab,
  • lepedék, vagy fogkő,
  • de a szag származhat mélyebbről, a torokból is.

Ez a termék erre a problémára kínál megoldást. A falatkák egy természetes növényi kivonatot – klorofillt – tartalmaznak, mely közismerten képes megkötni a kellemetlen szagokat. Emellett természetes polírozó hatásuknál fogva tisztítják a fogakat, így segítenek a lepedék és a fogkő elleni védekezésben.

A Beaphar nem csak szájszag elleni jutalomfalatot kínál, hanem:

 

Az ellenálhatatlan kényeztető finomságok tárháza a kedvence.hu webáruháztól.

Válogass és adj jutalomba boldogságot kedvencednek!
Tovább