Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Szín
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Méret
Termék státusza

Macska fekhelyek, párnák és ágyak

Kicsi, barátságos búvó helytől az nagy méretű ágyakig puha párnával

Tovább
 

Macska fekhelyek - a pihe-puha kényelemért

A macskák naponta átlagosan tizenöt órát alszanak, néhányan akár húsz órán át alszanak egy huszonnégy órás időszakban. A macskák a alkonyat és hajnal között legaktívabbak, a napközbeni órákat inkább a pihenésre és kikapcsolódásra szánják. Mivel cicád hajlandó hosszú órákon át pihenni, természetes, hogy egy kényelmes macskaágyban tud a legjobban piheni. Pontosan a macskák iránti elkötelezettségünk irányította figyelmünket arra, hogy összeállítsuk a macskaágyak és párnák széles választékát. A cicádnak biztonságban és kényelmesen kell éreznie magát – így az otthonának-fekhelyének is stílusosnak kell lennie.

Macska ágyak

A macskaágyak és párnák számtalan formában kaphatóak és bármilyen méretű macska számára kiválóak. A hangulatos rejtett stílusú Ferplast Alveo ágyaktól, ami meleg és rendkívül elegáns kisház a,  szégyenlős és tartózkodóbb macskák számára lett tervezve, egészen az ovális alakú fekhelyekig, sok szép színes stílusos macska ágyat talál a Kedvence kínálatában. A Ferplast DANDY Macska ágyak több méretben kapható ovális alakú ágyak kis méretű kutyák és macskák számára. Különlegessége, hogy a megfordítható párnával rendelkezik. Pamut huzattal bevont, magas oldalfalú, belső párnázatú fekhely. A belső párnát el lehet távolítani a könnyebb tisztítás érdekében.

Cica párna

A Ferplast Stuart kétoldalas párnák egyik oldala robusztus és kopásálló anyagból készült, a másik oldal elegáns bársony. Használható önmagában vagy a Siesta Deluxe merev műanyag beltéri ágyakkal kombinálva, a 2. és a 10. modell között, hogy még kényelmesebbé tegye kedvence pihenését.

Műanyag macska fekhelyek 

A Siesta műanyag fekhely barátságos, beltéri műanyagból készült, kifejezetten macskáknak és kutyáknak. Igényes lekerekített formája, a kellő képen magas oldalak, a belépő rész pedig könnyű be- és kijutást biztosít. Ezek mind a kényelmet szolgálják és biztonságot nyújt cicájának. A csúszásgátló gumitalpaknak köszönhetően a fekhely mindig stabilan áll. A fekhely speciális résekkel látták el az alján, hogy lehetővé tegye a szellőzést. Gyorsan és könnyen tisztán tartható! A Siesta Deluxe műanyag ágyak 6 méretben kaphatók. A Siesta Deluxe 2, 4, 6 és 8 különösen alkalmas macskák számára.

 

Mi teszi jobbá a macskaágyat?

Minden attól függ, hogy cicája milyen méretű és hogyan szeret aludni. A Kedvence webáruházban válassz olyan macska fekhelyet, amely bele illik az otthoni környezetbe, passzol a lakásod stílusához. Keresse meg még ma a legjobb macskaágyat a kedvence.hu online kisállatáruházában. A Kedvence-nél mindig megtalálod a megfelelő méretű macska ágyat, az extra nagytól kezdve a kicsi és barátságos búvóhelyekig.

 

Bármelyik fekhelyet is válassza, négylábú kedvence nagyon boldog lesz ebben az ágyban!

Fedezd fel ágy- és párna választékunkat, hogy megtalálja kedvencének leginkább megfelelőt.

Tovább