Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Űrtartalom
Szín
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Méret
Termék státusza

Kutya etető és itató tálak

Etetőtál, ami az eledel mellett mindenképpen szükséges.

Tovább

Kutya mérete:

Kedvence
 

Az etető- és itatótál, ami nem egy kutyaéletre szóló dolog

Az etetőtál és az itatótál az a felszerelési cikk, amit minden újdonsült kutyatartó bevásárlólistájának az élén szerepel. Természetesen az eledel mellett, ami mindenképpen szükséges.

Hogyan válaszd ki a megfelelő tálat?

A kutyus megfelelő szocializációhoz hozzá tartozik az is, hogy a kölyök már az első pillanattól tudja azt, hol van a helye, és mi az ő tulajdona. Éppen ezért nem a legjobb ötlet valamiféle kiszuperált tányért befogni erre a célra. Nem jó, ha azt gondolja, amiből az ember evett, abból ehet ő is később. A saját tálka persze kerüljön egy meghatározott helyre, és abba lehetőleg mindig ugyanabban az időben kerüljön az étel. A kedvtelésből tartott kutyák gazdáinak fontos, hogy megfelelő etető és itatótálat válasszanak a rendkívül széles kínálatból.

Elsősorban azért, mert méretének igazodnia kell a kutya méretéhez és az egyszerre elfogyasztandó táplálék mennyiségéhez. Amíg kölyök a kutyus, logikusan elég a kisebb tálka, hiszen kisebb adagokban kapja az ételt, de a legfontosabb, hogy kényelmesen felérje. Amíg nem tanul meg a kicsi szépen táplálkozni, addig a kerámia etetőtál is teljesen felesleges. A kölykök hajlamosak az evés hevében tologatni, éhségükben, mohóságukban pedig felborogatni a tálakat, ilyen esetekre csúszásmentes széles talapzatú tálak jó megoldást jelentenek. Az étkezés tempójának csökkentésére esetleg habzsolásgátló tálat is választhatunk. Ahogy a kölyök nő, úgy nő vele a tálja is. Logikusan a vizes edényt is hasonló szempontok alapján kell megválasztani. Az itatótál esetében fontos a méret, de lényeges szempont az, hogy a kutya ne tudja felborítani.

 

Milyen anyagot válasszon?

Anyagban, színben, formában is millió variáció létezik az etető és itató tálakban. Van színes műanyag, rozsdamentes acél etető tál, és önetetőtál és itatótál is. A műanyag hamarabb kopik el, karcolódik és sérül, ám relatív olcsóbb. A rozsdamentes acél tartós és könnyen tisztítható anyag, de az udvaron télen az étel vagy a víz gyorsan elhűl benne, nyáron pedig gyorsan felmelegszik. A kerámia kutyatál akár a lakás dísze is lehet, inkább szépsége miatt kedvelik viszont nagyon sérülékeny. Mindegyiknek vannak pozitív és negatív tulajdonságai, de végső soron az Ön és a kedvence igényeit szem előtt tartva válaszon. Érdemes a vásárláskor megnézni, milyen módon tisztítható a tálka, például mosogatógépbe tehető-e, ez leginkább a kerámia tálaknál jelenthet problémát.

Az, hogy az etetőtál és itatótál milyen színű és anyagú, esetleg bír-e speciális funkcióval, egyéni döntés kérdése. Tény, hogy a kölyök hazaszállítását megelőző nagy bevásárlás listáján első helyen szerepel mindkettő. Ügyeljen arra, hogy mindig biztonságos, a kutya számára könnyen használható, az ön számára pedig igényeinek megfelelően dekoratív és jól tisztítható kutyatál kerüljön a kosárba.

Önetetők - Önitatók - Automata etetők és itatók

Önetető és –itatók nagyon praktikus és hasznos kellékei négylábú barátai számára. Itt is azt a függetlenséget és szabadságot megadva, amit a kutya-cica ajtóknál tudunk nyújtani. A Kedvencénél számos Önetető- és önitató tál közül válogathat, több méretben és színben. Ezek mind praktikusan és egyszerűen működnek, és könnyen után tölthetőek, tisztíthatóak. Kifejezetten macskák vagy kutyák számára és víz és száraz eledellel való ellátására fejlesztették ki. A termékek műanyagból készültek, csúszásmentes gumi korongokkal az alján és átlátszó tartállyal, fogyásmérő mércével.

Hogy melyik az ideális? Beumtatjuk a legkedveltebbeket!

Petmate - Le Bistro termékek

A Petmate - Le Bistro Microban technológiát alkalmazva egy beépített védelmet adnak a terméknek az élesztő, gomba, különböző folt- és szagokat okozó baktérium, humusz és penész ellen.

Microban technológia nem egy fertőtlenítőszer és a normál értelemben vett tisztítást sem helyettesíti. Lényeges, hogy ezen termékeket tisztán tartani is könnyebb! A Microban védelemmel ellátott termékek hasznos élettartama pedig jelentősen hosszabb! Ez a kiváló minőségű adagoló lehetővé teszi a kisállat számára, hogy a nap folyamán folyamatosan hozzáférjen a kedvelt eledeléhez. Egy pillanat alatt könnyedén ellenőrizni tudja az eledel szintjét. A felső lepattintható tető praktikus, így az adagoló újra töltése kényelmes és egyszerű. Környezetbarát PET műanyagból készült, amely könnyen tisztítható.

Ferplast Azimut

Az Azimut egy praktikus adagoló, önetető és -itató kutyáknak  - macskáknak, amelyet a macskák vagy kutyák, víz vagy száraz eledelekkel való ellátására lehet használni. A termék műanyagból készül, csúszásmentes gumitappancsokkal és átlátszó tartállyal hasznos fogyásmérő mércével. Ez a multifunkcionális adagoló könnyen megfogható, a kontúros alakjának köszönhetően. A 4 különböző 0.6 literes,  1.5 literes, 3 literes és 5.5 literes mérettel ideális macskák, kölykök vagy kutyák számára.

Kedvenceink rendszeres élelemmel és folyadékkal való ellátása mindennél fontosabb. Ha szeretné megadni mind saját magának és mind szőrös barátja számára a szabadságot, akkor egy önetető és itató tál beszerzésével ezt könnyen megoldhatja. Válassza ki kutyájának a megfelelő méretűt és rendelje meg még ma! 

Amit bele ajánlunk

És ha már Önetető tálat vásárol, nézzen körül a száraz kutya eledel kínálataink között is, ahol a Royal Canin fajtatápok, Belcando speciális friss húsos holisztikus összetevőkkel rendelkező Mastercraft tápokat, Nestlé Purina termékei, Bewi Dog, Dogland és Versele Laga tápok közül válogathat.

 

Válogasson kedvére kínálatunkból!

A modern gazdik kedvenc bevásárlóhelyén!

Tovább