Harapós kutya táblák

“Harapós kutya” táblák várnak ebben a kategóriában! Valószínűleg előtted sem ismeretlenek a táblák, amelyek a legtöbb kutyás ház kerítésén kint vannak. Ma már jogszabály írja elő, hogy kötelező kihelyezni a kerítésre a kutya harapós voltára való figyelmeztető táblát. Erre még abban az esetben is szükség van, ha az állat nem egy vérszomjas fenevad.

Éppen ezért a “harapós kutya” táblák igen népszerűek. Van, aki komolyan gondolja, míg mások viccből teszik ki, egy-egy adott felirattal. Akármelyik is vonatkozik rád, javasoljuk, hogy nézz körül kínálatunkban és hidd el megtalálod a számotokra megfelelőt!

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Kutya tartásához mindent: eledeleket, kiegészítőket, kutyaházakat, játékokat is találsz nálunk!

Ha a kedvenced nem éppen a legnagyobb házőrző, akkor is szükséges figyelmeztetni az embereket arra, hogy ebben a kertben bizony egy kutya lakik. Akadnak olyanok, akik ilyenkor inkább átmennek az út másik oldalára, míg mások előszeretettel nézik meg a kertek lakóit. Persze sokszor előfordul az is, hogy a vérszomjasnak titulált fenevad éppen egy csivava vagy egy yorki méretével büszkélkedhet. Ebben az esetben a többség legkevésbé sem retten meg. Ugye te is futottál már bele olyanba, amitől inkább a nevetés jött rád, mint a félelem?

“Harapós kutya” táblák

Ezek a táblák többféle kivitelezésben készülhetnek, így a választék meglehetősen széles. Az egészen egyszerű daraboktól kezdve, a különlegesen szellemesen át, az egyedi kutya táblákig, rengeteg minden elérhető a piacon. Éppen ezért, akár a te kezes bárány, a bokákat megrágcsáló kedvencednek is készíttethetsz akár rottweileres táblát is. Ebben az esetben a nevetés garantált. Ne habozz, csináltass kedvencednek egy frappáns kutya táblát!

Persze lehet, hogy a kedvenced tényleg nem a legbarátságosabb, így teljesen jogosan van kinn a tábla, de azért valljuk be, gyakran előfordul ennek az ellenkezője is. Akár a humoros, akár a komolyabb verzió mellett döntesz, fontos, hogy ki legyen rakva, mert aki nem teszi ki, az szabálysértést követ el. Ahogy a 2012. Évi II. tv 193.§ (2) pontja fogalmaz: “Aki veszélyes ebét nem zárt helyen tartja, vagy nem helyez el a ház (lakás) bejáratán a veszélyes ebre utaló megfelelő figyelmeztető táblát, szabálysértést követ el.”

Ha úgy gondolod te is, hogy jobb a békesség, akkor válogass tábláink közül, hogy biztosan ne találhassanak meg ezzel a kérdéssel!

Hogyan vásárolj?

A vásárlás nálunk roppant egyszerű, hiszen nincs más dolgod, mint a jelenlegi oldalon a csúszka segítségével átböngészni a kínálatot. A bal oldali szürke sávon szűkítheted a keresést, azaz kereshetsz a tábla típusára, a szöveg humortartalmára vagy bármilyen egyéb fontos szempontra.

Amennyiben megtetszik egy termékünk, akkor kattints a képre, vagy épp az alatta lévő feliratra, hogy minél több infót kaphass róla! Ha úgy döntöttél, hogy a választott tárgy mellett teszed le a voksodat, akkor ne habozz, minél előbb tedd a kosaradba! Ha ezzel megvagy, akkor a fizetés során kedvedre választhatsz a banki átutalás, az online bankkártyás fizetés, illetve az utánvétes fizetés közül is. Persze ezeket némileg befolyásolják a szállítási módok. 20.000 forint felett a szállítás költségével nem kell foglalkoznod, mert azt átvállaljuk tőled.

Átlagosan 1-3 munkanap múlva a rendelt csomagod már nálad is lehet, kivéve abban az esetben, ha váratlan készlethiány lép fel, ami nálunk nem jellemző. Válassz mielőbb egy dekoratív táblát a kedvencednek, amivel leginkább őt és magadat véded a későbbiekben! Nézd meg kínálatunkat és találd meg a számodra tökéletes “harapós kutya” táblát!

Tovább