Szűrés
Termék tipus
Száraz Eledel Kiszerelés Válassza ki a keresett töltet súlyú terméket a csúszka segítségével (-tól -ig).
0 kg - 20 kg
Életkor Válaszd ki kedvenced korát!
Test méret Válaszd ki kedvenced felnőtt kori test méretét!
Speciális igény Válassz táplálkozási mód vagy speciális igény szerint!
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Termék státusza

Royal Canin Kutya eledel

Törődjön kutyája egészségével! Minél többet tud kutyája egészségéről és táplálási szükségleteiről, annál jobban tud gondoskodni róla.

Tovább

Legkedveltebb Márkák:

Kedvence
 

Royal Canin száraz és nedves eledelek - táplálás mesterfokon

Minden egyes formulát úgy állítottak össze, hogy a kutyája egészségügyi igényeire szabott táplálékot biztosíthassunk mérettől, fajtától, életkortól vagy életmódtól függetlenül.

Mi az a testreszabott táplálás?

Az egyes receptek úgy vannak kialakítva, hogy a természetes antioxidánsoknak, vitaminoknak, rostoknak, prebiotikumoknak és ásványi anyagoknak pontosan azt a megfelelő szintjét biztosítsák, amely a háziállata egyedi szükségleteihez nélkülözhetetlen.

Minden macska és kutya egészségi állapota éppen annyira egyedi, mint ők maguk. Ezek az egészségügyi szükségletek azonban méretük, fajtájuk vagy életmódjuk alapján gyakran különbözők lehetnek. Fedezze fel, eledeleink hogyan segíthetnek kedvenceinknek a lehető legegészségesebb életmód kialakításában.

Health Nutrition - Egészséges Táplálás


A Royal Canin a Health Nutrition [Egészséges Táplálás] koncepció alapján állítja össze termékeit a kedvencek igényeinek kielégítése érdekében. Állateledeleinket a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelőként jellemezzük.

Állatorvosokkal, tenyésztőkkel és más szakemberekkel együttműködve pontosan kiegyensúlyozott tápanyag-összetételű eledeleket állítunk össze. Tápjaink optimális egyensúlyban és a kedvenc specifikus szükségleteit figyelembe véve tartalmazzák mindazokat a szükséges tápanyagokat (fehérjék, zsírok, vitaminok és ásványi anyagok) ami biztosítja, hogy táplálóak és teljes értékűek legyenek.

Egészség most és mindenkor

Kölyökkorban jelentős fizikai és viselkedésbeli változásokon mennek keresztül a kutyák. A speciális fejlődési igényeknek megfelelő táplálék segít nekik abban, hogy törékeny kölyökkutyából erős, egészséges felnőtt kutyákká váljanak. A kölyökkutya életének első hónapjaiban csodálatos átalakulásokon megy keresztül. A Royal Canin által kínált tápok az egyedi igényeire szabott táplálékot biztosítanak élete e fontos szakaszában. 

royal canin

Tovább