Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Szemcse méret
Termék státusza

Rágcsáló alom, széna, fürdőhomok

Rágcsáló alom, széna, fürdőhomok - szakértőink ajánlásával

Tovább
 

Pelletalom, illatos forgács, finom széna vagy fürdőhomok?

Ne nyomozz, itt minden meg van!

A kis szőrmókok számára rendkívül fontos a tiszta, hangulatos élőhely megléte. Ezért hoztuk el nektek a legjobb pelletalom, illatos forgács, finom széna vagy fürdőhomok termékeket. Ezek az apró állatok idejük nagy részét a számukra kialakított lakóhelyükön töltik, tehát kényelmesnek kellene, olyan rágcsáló kiegészítőket helyezzünk el, amelyeket szeretnek, és a természetben is megtennének.

Egy vastag réteg prémium Zöldalma illatú forgácsból

A HVT Premiumspan rendkívül nedvesség szívó rost keverékkel és alma illattal biztosítja a puha és higiénikus fészket. Természetes alapanyagú, speciálisan kiválasztott tűlevelű fából készült alom garantálja a kellemes és jobb környezetet háziállataink számára. Fontos, hogy bármilyen almot is választasz, a Kedvence webáruházban csak higiénikus, erős szag és nedvesség megkötő képességű és pormentes almok közül válogathatsz.

 

Hegyi széna – a nélkülözhetetlen táplálék

A Versele-Laga Mountain Hay 100%-ban természetes eredetű gyógynövényeket valamint extra mennyiségű gyógynövényt (kamillát, mentát, pitypangot) tartalmazó friss hegyi széna, amely nélkülözhetetlen tápláléka a tengeri malacok , nyulak és egyéb rágcsálók számára (hörcsög, degu, csincsilla). Természetes rostokban rendkívül gazdag (>30%), és az emésztést, valamint a fogápolást egyaránt elősegíti. Ezért mindig rak szénát kedvence ketrecébe.

A Versele-Laga Mountain Széna kapható Kamilla, Gyógynövény, Menta és Pitypang összetétellel. Ideális táplálék kiegészítő, amely korlátlanul adható kedvencének, ezen felül tökéletesen alkalmazható alomként. A termék pormentes, napon szárított, finom illatú és az alkalmazás után komposztálható. Friss ivóvíz mindig álljon szabadon a törpenyúl rendelkezésére!!!

A Versele laga Chinchilla Fürdőhomok egy különleges minőségű fürdőhomok, speciálisan csincsillák és egyéb rágcsálók, mint a deguk, futóegerek és hörcsögök speciális igényeinek teljesítésére. Ez egy tiszta ásványi termék mentes minden mesterséges vagy mérgező anyagtól. Napi használatával kedvence bundája egészséges, puha és rendkívül tiszta lesz.

A kisállat almok számos különféle természetes anyagból készültek. Próbálj ki több fajtát, hogy kiderítsd, melyik felel meg kis kedvenced igényének, ízlésének, melyikkel tudsz kedveskedni neki.  Néhány szempont, amelyet érdemes figyelembe venni a kisállatod- kiválasztásakor, kiemelkedő a szagvédelem, a biztonság, az alacsony por és természetesen az általános kényelem.

Premiumspan kisállat alom kiváló nedvesség szívó tulajdonsággal és citrom illattal. A pormentes puhafa forgács biztosítja a puha és higiénikus fészket kedvencünknek. A természetes alapanyagú speciálisan kiválasztott fenyőfából készült alom garantálja a kellemes és jobb környezetet háziállataink számára. Citrom és Zöldalma illatban és 2 féle kiszerelésben kapható.

Nyugat-Európában nagyon elterjedt itthon még kevésbé ismert márka

A HVT Premiumspan pellet alom, amely kizárólag természetes anyagokból készül. Jó nedvszívó és szagmegkötő képességgel rendelkezik. Tökéletesen alkalmas a lakásban tartott macskák almozásához. Gyártástechnológiájának köszönhetően pormentes, alakja miatt pedig nem ragad rá a macska talpára. Kis rágcsálók részére is jól alkalmazható, mint alom és természetes élettér. Sok rágcsáló (például deguk és csincsillák) szeretik megrágni, ezáltal a pellet elősegíti az állandóan növekedő fogak kopását. A szennyezett részek jól láthatóak, ezeket rendszeresen távolítsuk el.

Pelletalom, illatos forgács, finom széna vagy fürdőhomok?

Ne nyomozz, itt minden meg van!
Tovább