Szűrés
Termék státusza

Friskies kutya eledel

A PURINA Friskies Vitafit minden egyes csomagja kiegyensúlyozott tápanyag-összetétellel segít kutyájának abban, hogy életteli, boldog és egészséges legyen.

Tovább

Legkedveltebb Márkák:

Kedvence

friskies

A PURINA® 80 éves szakértelmével kifejlesztett PURINA Friskies Vitafit a hétköznapok ízletes pillanatait jelenti, amely mindent tartalmaz, ami kutyája táplálásához szükséges.

Vitaminokkal és tápanyagokkal a PURINA Friskies Vitafit hozzájárul kutyája egészségéhez. Ellenőrizze kutyáján a vitalitás következő jeleit:

okSegít a csillogó szemek, az éberség jelének támogatásában
okTámogatja a fényes szőrzetet és az egészséges bőrt
okMegfelelő minőségű bélsár az egészséges emésztésnek köszönhetően

Termékek

PURINA Friskies Balance kiváló minőségű fehérjék és valamennyi szükséges tápanyag forrása az Ön kutyája igényeinek megfelelően, hogy egy boldog és egészséges családi életet élhessen. Ízletes receptúrája csirkével és hozzáadott zöldségekkel, teljes kiőrlésű gabonával, B-vitaminokkal és Omega 3 és 6 zsírsavakkal.

PURINA Friskies Active az energiával teli, játékos kutyák számára. Ízletes receptúrája marhahússal, teljes kiőrlésű gabonával, B-vitaminokkal és Omega 3 és 6 zsírsavakkal.

PURINA Friskies Junior kiegyensúlyozott összetételű junior kutya eledel a Friskiestől. Minden kölyök kutyának 12 hónapos korig. Etetési táblázat és a pontos összetevők a termék csomagolásán. A Friskies Junior 100 %-ig kiegyensúlyozott és tápláló eledel extra fehérjével, és a kölyökkutyák számára szükséges vitaminokkal.

Tovább