Megrendelés módosítása

Feliratkozás hírlevélre általános

szagatott vonal

Amennyiben a feldolgozás alatt lévő rendeléseden módosítani szeretnél, az alábbi űrlap kitöltésével jelezheted. A módosítás megtörténtéről kollégánk visszaigazolást küld számodra.

Bizonyos módosítási kéréseket a feldolgozottság állapotától függően nem tudunk teljesíteni, emiatt elnézésed kérjük.
A gyorsabb ügyintézés érdekében kérünk a teljes megrendelésszámot add meg (15509-110852 formátumban).

Az alábbi alap adatokon tudsz módosítást igényelni:

  • Kapcsolattartói telefonszám (módosítható, mielőtt a csomagod átadjuk a futárszolgálatnak)
  • Szállítási cím (módosítható, mielőtt csomagod átadjuk a futárszolgálatnak)
  • Számlázási cím (csak fizetetlen rendelés esetén módosítható, mielőtt a csomagodat átadjuk a futárszolgálatnak. Kiszállítást követően számlázási címet nem áll módunkban megváltoztatni.
  • Fizetési mód (mielőtt csomagod átadjuk a futárszolgálatnak)
  • Szállítási mód (a kiválasztott módtól függően többletköltséggel járhat, melyről külön tájékoztatást küldünk)

Termékek módosítása:

  • Rendelésedhez új terméket hozzátenni, vagy a megrendelt darabszámon növelni a csomagja elkészült értesítő email kiküldése elött ingyenesen tudunk, ha ez után szerene módosítani a megrendelt termékeken akkor sajnos egy 690 forintos újra csomagolási költséget számolunk fel.(módosítható, mielőtt csomagod átadjuk a futárszolgálatnak)
  • Ha kifelejtettél valamit a rendelésedből? Mi pedig a csomagodat már átadtuk a futárszolgálatnak. Ne aggódj, add le egy új rendelésben felénk. Hogy ez Neked többlet költséggel ne járjon, ebben az esetben igényelj itt az űrlapon egy ingyenes szállítást biztosító kupont. A lenti adatok kitöltésével tudod ezt jelezni felénk. A kupont a megadott e-mail címre küldjük, melynek érvényessége 7 nap.
  • Ha a rendelésedből törölni szeretnél egy terméket, vagy a megrendelt darabszámon csökkentenél, azt is a lenti adatlapon jelezheted.(módosítható, mielőtt csomagod átadjuk a futárszolgálatnak) Ezt a módosítást a csomagja elkészült értesítő email kiküldése elött ingyenesen megteszük, ha ez után szerene módosítani a megrendelt termékeken akkor sajnos egy 690 forintos újra csomagolási költséget számolunk fel.

szagatott vonal

Milyen adaton szeretnél módosítani? (Több lehetőség is választható)
Megismertem és elolvastam a kedvence.hu Adatkezelési tájékoztatóját, az adataim kezeléséhez hozzájárulok.

zöld vonal