AKVARISZTIKA

Első akvárium beszerzése előtt állsz? Esetleg új technikákra van szükséged vagy nem tudod hogyan vágj bele? Akkor nézz körül ebben a csodás világban és olvasd el érdekes cikkeinket a Blogon!

Tovább
akvarisztika
Szűrés törlése

Hal- és Akváriumi Kellékek, Eledelek és Szűrők


Találjon meg mindent, ami a halak vagy az akvárium gondozásához szükséges. Minden halnak akváriumra van szüksége. Akár egy Betta hala van, akár egy Platti, itt megtalálja a megfelelő akváriumot és a legfontosabb felszereléseket, amelyek megfelelnek kedvence igényeinek.

A halakból csodálatos háziállatok születnek. Nagyszerű választás, hiszen nyugtató hatásuk miatt tökéletesek a napi szorongások csökkentésére. A halak etetése és gondozása könnyebb és olcsóbb, mint más háziállaté. Megfelelő környezetekre van szükségük, amelyekhez halakvárium- kiegészítők, például akvárium szűrő és tecnikai kellékek szükségesek.

Akvárium

Az akváriumok minden formában és méretben kaphatók, a gyerekeknek  készült akril asztali változatától a 75 literes akváriumig . A tartály mérete a tartott hal típusától és mennyiségétől függ. Hasonlóképpen, a szükséges kiegészítők a tartály méretétől és a halak típusától függenek. Az akvárium növelik otthona szépségét és vonzerejét. A Kedvence Petshopban számos akváriumot és akvárium felszerelést találsz, amelyek segítenek a tökéletes környezet megteremtésében a víz alatti háziállat számára. 

Akvárium technika (légpumpa, akváriumfűtő és szürő)

Az édesvízi tartályokhoz speciális berendezések széles választéka áll rendelkezésre, beleértve a szűrőanyagokat, vízkezelő szereket, világítást, hőmérőket, fűtőket, talajt és dekorációt.

Akváriumi haltápok

Adja meg halának a szükséges táplálékot a kívánt formátumban. A klasszikus trópusi halételektől kezdve a speciálisan színjavító Betta ételpelletekig sokféle tápláló ételt és csemegét szállítunk. Tudta, hogy a különféle halaknak különféle ételekre van szükségük? Az aranyhalaknak magasabb a zöldségfélék étrendje, míg a legtöbb trópusi halnak magasabb a fehérje- és zsírtartalma. A felfelé fordított szájú halak inkább a víz felszínén táplálkoznak, és felső etetőnek számítanak. A lefelé fordított szájú halak az akvárium alján történő táplálkozás jellemzi, és alga és növényi anyagokat tartalmazó süllyedő pelletekkel kell etetni. A rákfélék jobban szeretik a süllyedő rudakat vagy pelleteket. Mi a Kedvencénél megkönnyítjük Ön számára, hogy az akváriumod minden halának megtaláld a legjobb haltápot. Számos étellel édesvízi és sós vizet is lehet táplálni. Számos faj azonban legjobban a fagyasztott vagy fagyasztva szárított eledeleket szereti, minta  szárított szúnyoglárvát. Találja meg a tökéletes haltápot minden faj számára, legyen az lemezes, granulátum, tablettás vagy szárított.

Akvárium Fűtő

A halak megfigyelése a környezetükben szórakoztató, stresszcsökkentő.  Vigyázzon a halak fűtésével és világításával, a halak egészségének érdekében. 

Víz teszt és Vízkezelő szerek

Akvárium starter, antiklór, víz fertőtlenitö és algagátló szerek és minden vízkezelő szer egy helyen.

 

Halainak minden nélkülözhetetlen kelléket egy helyen és könnyen megtalál - vásároljon meg mindent, amire szüksége van egy csodálatos akvárium felállításához!

Nem tudja, mit vegyen? Böngésszen Kedvence Akvarisztika Kategóriában és olvasson a Blogon érdekes cikkeket az Akvarisztika világáról, beleértve az akváriumi ellenőrzőlistát a kezdőknek .

Tovább