Szűrés
Termék tipus
Szín
Méret
Termék státusza

Macska Ajtók

Lehetőség a szabadságra - a kötetlen mozgásra

Tovább
 

Macska ajtók - a szabadság érzése!

Akár otthonod körül, akár a hátsó udvarban lévő ismeretlenre kíváncsi kedvenced, a cicák szeretnek felfedezni. Adj kalandozó macskádnak szabadságot egy macskaajtóval!

Miért jó?

A macska ajtók tökéletesen kiegészítik a macska és kutya tulajdonosok otthonát. Ezek lehetővé teszik macskájának, hogy úgy jöjjön és menjen, ahogy szeretne, nagyobb szabadságot engedve, mint egy macska boksz, így ösztönzve a játékra és a függetlenségre. A macskaajtók segítik a csinos kiscicádnak az aktív életmód fenntartását, és segítik a ház körül zavaró rágcsálók távoltartását. Néhány macska azonnal megtanulja az ajtón való ki-be mozgást, másoknak képzésre, segítségére van szükségük. Manapság a macskákat gyakran beltéri életre és játékra nevelik, de ez nem érinti a cica természetes ösztönét, hogy szabadban is felfedezzen. Ha macskád szereti érezni a szelet és a napot a szőrén, miközben gyepen bukfencezik, és játszik, akkor a macskaajtó lehetővé teszi, hogy négylábú barátod a  szabadban barangoljon., illetve ha nem tartózkodsz otthon vagy túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy kienged. A megfelelő háziállat ajtaja kiválasztása a Te egyéni igényeidtől és a cicád igényeitől függ.

Saját és kedvenced igényhéhez tervezve

A macska ajtók beilleszthetőek több anyagú és típusú ajtóba. Lehet, hogy igényeitől függően előnyösebb a mágneses macska ajtót választani.

Ferplast Swing macska ajtók

Az olasz Ferplast cég Swing  billenőajtóinak általános jellemzőjük a kiváló minőség. Rugalmas alkalmazhatóság (beilleszthetőek bármilyen típusú ajtóba - legyen az akár fa, műanyag, fém, vagy egyszerűen csak egy téglafal). A termékek stabil, időjárásálló anyagból készülnek és dekoratív megjelenésűek. A csapóajtó átlátszó színű. Kedvenceinkhez igazodva többféle méretben és többféle felszereltséggel megtalálhatók, hogy használatuk alkalmas legyen a nagytestű kutya, de a kölyökcica részére is. A Swing ajtók különböző használati móddal rendelkezik: kimenetel, bemenetel, együtt a kettő, illetve zárás) és funkciók szerint:(egyszerű, mágneses) közül válogathatnak a macska gazdik. Minden ajtó típust a finom záródás jellemzi, mérgező anyagoktól mentes, fehér és sötét barna színben választható, a csapóajtó átlátszó színű.

Jellemzők
  • Ha az egyszerűbb ajtó elegendő macskája igényeihez, akkor a Swing 1 típust ajánljuk, amely kétféle zárási pozícióval rendelkezik.
  • Ha sokoldalú ajtót keres, akkor a Swing 5, 7, 11 és 15 típust javasoljuk, amely négyféle zárási pozícióval felszerelt.
  • A Swing 7 típus mágneses kulcsrendszer rendelkezik, egy kicsi és ügyes jelzővel, melyet a nyakörvre erősíthet.  Így a mágnes kinyitja az ajtót, amikor a kedvence a közelébe ér.
  • Utolsó bemenet/kimenet jelző jelzi, hogy kedvence kint vagy bent van. Elég egy gyors pillantás: a zászló a billenő ajtó alján jelzi, melyik irányban ment át kedvence (Swing 5 és 7 típusoknál).
  • Windstopper systemegy új szellőzőrendszer, melyet a huzat kiküszöbölésére terveztek. Ez a funkciót a Swing 5, 7, 11 és 15 típusú ajtóknál találja meg. Természetesen a Ferplast cég a Swing ajtókhoz is kínál alkatrészeket, ahogy minden más általuk gyártott termékükhöz. Így a Swing ajtókhoz külön rendelhető átlátszó pót lengőajtó.

 

Macska tartó vásárlóink kedvence a Swing ajtók, hiszen mind a családtagok, mind a cicád számára megadja a lehetőséget a szabadságra, a kötetlen mozgásra függetlenül egymástól.

Érezd át ezt a szabadságot és válassz macskád méretéhez és a Te igényeihez megfelelő cica ajtót!  
Tovább