Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Méret
Termék státusza

Madár játék

Tedd boldoggá tollas barátodat a Kedvence.hu madár- és papagájketrec-játékokkal és tükrökkel.

Tovább
 

Madártükör, madárlétra és madárjátékok,

hogy a madarak boldogok és elfoglaltak legyenek


Tegye boldoggá tollas barátodat a Kedvence.hu madár- és papagájketrec-játékokkal és tükrökkel.

A madár- és papagájjátékoknak mindenképpen megvan a haszna, az unalom megelőzésében azáltal, hogy foglalkoztatja és stimulálja őket, valamint, megerősíti a kedvenceivel való kapcsolatát. Az unalom közismerten negatívan befolyásolja a különféle háziállatokat, ezért kedvence kedvence egészsége és közérzete szempontjából létfontosságú, hogy madártükröt vagy rágójátékot biztosítson számukra más tárgyakkal együtt, amelyek segítik az idő múlását. Különböző típusú fából készült játékok élénk színűek, hogy felhívják a kedvtelésből tartott madár figyelmét. Mivel a madarak és a papagájok egyaránt jól reagálnak a hangstimulációra, számos gyűrűs és harangjáték is elérhető.

A többi madárjáték tükörrel van felszerelve, hogy segítsen kedvenceinek úgy érezni, hogy van egy másik haverja, akivel beszélgethet és társaloghat. Mivel a madarak társasági állatok, a tükör használata jelentősen javíthatja a háziállatok hangulatát és egészségét. Ha mégis a madártükör mellett dönt, akkor ajánlatos több időt tölteni velük, hogy megfelelően szocializálódhassanak.

A legjobb módja annak, hogy kedvence egészséges legyen, hogy különféle madárjátékokkal szereli fel a madár kalitkát. A sok madártulajdonos előtt álló dilemma az a probléma, hogy elegendő játékot biztosítsanak koraszülött kedvenceik számára. Míg sok nagyszerű madárjáték megtalálható online és kisállat-üzletekben, a játékok kiskereskedelmi árának megfizetése drágábbá válhat - különösen, ha a madara erősen rág és nagyon gyorsan elpusztítja a játékait. 

Különösen intelligens állatok

....lévén fontos, hogy a madarak megfelelő mentális ingerben részesüljenek. Ez segít megakadályozni, hogy unalmassá, depresszióssá és pusztítóvá váljanak. Ennek az igénynek a kielégítése a legegyszerűbb, ha háziállatát rengeteg madárbiztos játékkal látja el. Mivel a madaraknak szüksége van a játékaik gyakori cseréjére, és mivel sokszor a játékuk apróra törik, összetörik vagy más módon széttépik, ez segíthet néhány extrának kéznél. A madarak szórakoztató játékokkal való kreatív módja az, ha otthon magadnak készíted őket. A kartonpapír játékok tiszták, nem mérgezőek, eldobhatóak és szórakoztatóak, mindezek csodálatosak mind a madarak, mind a tulajdonosok számára.

Madár játékok

Ferplast PA 4112 Ülőrúd, fonott, vidám színekben gazdag, tartós kötélből készült ülőrúd - kötél. Amit, ha úgy állítunk be, akár hintaként is funkcionálhat. A Ferplast tükrös madár játék, nagyon szép kalitka játék szárnyas kedvenceinknek számára mint pl: kanárik és egzotikus kismadaraknak. Kiváló és hasznos kiegészítője minden kalitkának. Rendelkezésre állnak különböző formák és színek.

Fából készült papagáj játék hasznos kiegészítője a kalitkának. Szines és különböző formájú festett fa, csengővel és lánccal. Könnyen a kalitkához rögzíthető a rajta található kampó segítségével.

Találd meg a játékokat, amelyek a legjobban megfelelnek a kedvtelésből tartott madarad méretének és érdeklődésének a Kedvence webáruházban!

Tovább