Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Méret
Termék státusza

Rágcsáló ház, odú

Házikók és pihenő elbújó helyek, szórakoztató és hangulatos minden hörcsög számára.

Tovább
 

Rágcsáló otthon kiegészítések


A kisállattartás egyik legkülönlegesebb darabja a tökéletes élőhely megőrzése önmagának és szőrös barátjának. Ha különféle egér-, patkány-, futóegér- és hörcsög odukat, ágyakat vagy házikót adjon hozzá háziállata élőhelyéhez.Így lehetősége van utánozni a természetes, földalatti élőhelyet, útvonalak és pihenőhelyek útvesztőjével, amely ragyogni engedi kreativitását és személyiségét. Mivel a lehetőségek végtelenek, kedvence házának végső elrendezése rajtad múlik. A kibővített élőhely felkelti a kisállat érdeklődését, szórakoztatja őt, és további tevékenységhez és testmozgáshoz vezet. Íme néhány a legjobb választásaink közül: 

Ferplast törpehörcsög és egér faház kis mérete miatt tökéletes törpehörcsögöknek és más kis állatoknak. Nagyon szép megjelenésű fából készűlt kis házikó, amely megfelelő méretű első bejárattal és lapos tető rendelkezik. A Ferplast Hörcsögház különböző színekben gyártott műanyag hörcsögház biztonságos menedéket nyújt kis kedvencünknek. Modern és innovatív design, a hörcsögök természetes élőhelyéhez hasonló kialakítású, és a mi a legfontosabb, nem mérgező műanyagból készült.

Ezek a kiegészítő házikók, és pihenő elbújó helyek, szórakoztatóak és hangulatosak a hörcsög számára játékra, elrejtésre és alvásra. 

Tovább