Szűrés
Szín
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Termék státusza

Akvárium szettek

Akváriumok kezdőknek és profiknak

Tovább

Akvárium szettek kezdőknek és profiknak

 

Az egyszerű kezdő szettektől a nagyobb akváriumokig a Kedvence számos akváriumi lehetőséget kínál az Ön stílusának, tapasztalati szintjének és karbantartási igényeinek megfelelően. Az akváriumok viszonylag egyszerű és kevés karbantartást igénylő módja annak, hogy egyedi élményt nyújtson lakberendezésének. Ezenkívül a halak kiváló háziállatot kínálnak minden korosztály számára, beleértve a gyermekeket is. Mivel a kedvence.hu webáruházban nagy választékot talál az akváriumokból, ezért csak azt kell eldöntenie, hogy melyik típus és stílus felel meg otthonának.

Akvárium kiválasztása


A legtöbb kezdő hal-szülő édesvízi kezdő akváriummal kezdi, például tökéletes lehet egy asztali akváriumkészlet, amely kiváló minőségű törésbiztos akrilból készűlt, egy mini akvárium. Az ilyen kis asztali akváriumokat is fel lehet szerelni, szűrővel , szűrőpatronnal , világítással. Kiváló minőségű törésbiztos akrilból. Helytakarékos és divatos megoldás. Tökéletesen alkalmas a betta halak, guppyk vagy más kis halak tartására. Ez a megoldás tökéletes módja egy újjoc akvaristának az induláshoz és hogy kipróbálja magát az akvarisztika világában.

Ha gyerek akváriumot keres, akkor jó helyen jár! Hiszen a Capri Junior színes gyerek biztos akváriumok kimondottan gyerekeknek készültek. Az akvárium fedele tökéletesen záródik, víz-, és páramentes. Az akváriumba benyúlni nem lehet, de a halak mindennapos etetése egyszerűen megoldható.
A szett gyermekeknek és kezdő akvaristáknak ajánlott, ideális ajándék!

Ha Ön kezdő akvarista, ajánlatinkban  sok szép színes műnövényt és dekorációt is talál. Ezek tisztán tartása sokkal egyszerűbb, mint bele vágni az igazi akváriumi növények világába. 

 

Utazz nagyban - Akváriumok profiknak

Édesvízi és tengeri akvárium beállításra is alkalmas a Capri 80 akvárium szett. A benne található a LED világítási rendszer garantálja a maximális teljesítményt alacsony energiafogyasztás mellett, valamint kiváló színvisszaadást halaink élénk színeiért! A LED-izzók 50% -kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a fluoreszkáló izzók, és akár 30.000 órányi fényt bocsátanak ki! A lámpák beépített időzítője megkönnyíti a világítás időtartamának megfelelő beállítását. Szóval, ha váltanál nagyobbra, akkor a Ferplast Capri akvárium lesz a jó választás.


Szinte annyi akváriumi stílus létezik, ahány hal van a tengerben. Vannak sós vizű akváriumok, amelyeket kifejezetten polcokon, állványokon vagy szekrényekben való megjelenítésre terveztek . Míg néhányuk visszafordítható háttérrel rendelkezik, hogy megváltozzon a hangulatán vagy az otthoni dekoráción.

Tökéletes hely az akvárium elhelyezéséhez otthonában!

Azt hiszem, egyetért velem, amikor azt mondom: A halak nem olyanok, mint bármely más házi kedvenc a földön! Egyedivé teszi őket, hogy nehéz, vízzel töltött üveg téglalapban élnek.

Ez egyszerre áldás és átok. Bár ez része annak, ami a halakat olyan egyedülálló háziállattá, de mindenképpen van hátránys is előnyei mellett. Ne feledje: Az akvárium megfelelő beállítása után ne mozgassa később.

Éppen ezért időt kell szánnia, hogy megtalálja az ideális helyet a haltartályának, mielőtt beállítaná. Ajánljuk, hogy vásárlás előtt gondolja át, hová szeretné elhelyezni egy haltartályt - mivel a hely befolyásolja a megvásárolható akvárium méretét, alakját és súlyát.

A haltartályának megfelelő hely a következő tényezőktől függ:

  • Az akvárium mérete
  • Az akvárium alakja
  • Az otthon elrendezése
  • Hogyan használja otthonát

A kedvence.hu webshopban könnyen megtalálja azt az akváriumot, amelyek vonzó lehet otthona számára. Válassza ki a helyet, majd az akváriumot, talajt, növényeket és temészetesen a halakat melyek ideálisan tudnak együtt élni. 

Kedvence Blog

Alig várja, hogy elmélyülhessen az akvarisztika világába, hogy milyen szűrő és fűtő szükséges, melyik levegőztető lesz az ideális, esetleg a vásárláshoz kezdő listára van szüksége?

A Kedvence Blogon hasznos cikkek sora várja halas témában! A szűrők segítségével könnyen kiválaszthatja azt a témát, amely érdekli! 

Amennyiben kérdése van az akvarisztikai termékekkel vagy haltartással kapcsolatban, irjon nekünk vagy hívjon bennünket!

 

Tovább