Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Fényforrás típus Fényforrás típusa
Teljesítmény
Méret
Termék státusza

Terrárium fűtők

Terrárium fűtők széles választékban

Tovább
 

Fűtő lap, fűtő szikla, fűtő kábel, infra és kerrámia izzó

Tedd kényelmesebbé háziállata élőhelyét. A különböző méretű és stílusú hüllőmelegítőkkel, ideértve a hőszőnyegeket, kerámia hőszigetelőket, hüllő hőszórókat, kőmelegítőket és a tartály alatti megoldásokat, nappali és éjszakai kényelmet biztosító helyet hozhat létre.

Igényekre alakítva

A hüllők és kétéltűek ektotermikusak vagy hidegvérűek. A megfelelő fűtési rendszer tehát nagyon fontos tényező a természetes terrárium megépítésében. A hüllők képesek a hőmérsékletet részben a napfény sugárzó hőjének segítségével szabályozni, amelyet a világítási rendszer vagy a kerámia fűtőelem biztosít terráriumi körülmények között. A hüllők természetes biotópjukban gyakran hővezetőként is használják a nap által fűtött felületeket, például ágakat, sziklákat vagy az erdő talaját. A hőhullámú kőzet és a hőhullám szubsztrátmelegítők ezeket a természetes körülményeket szimulálják a terrárium kőzetének vagy szubsztrátumának melegítésével, stimulálva a hüllők természetes hőszabályozó viselkedését.

 

Fűtési lehetőségek

Repti-Zoo THC08A egyik megoldás a terrárium hőmérsékletének szabályozására! Ezzel a termosztáttal tökéletesen szabályozhatja a terrárium, vivárium vagy keltető hőmérsékletét.

A Sylvania Infrared R63 50W Kellő hatásfokú infravörös sugárzást ad. Biztosítja a szükséges infravörös sugárzást a hüllők számára terráriumokban, valamint egyéb kisállatoknak, mint hörcsögök, egerek számára. Kiváló melegedési lehetőséget biztosít akár éjszaka is.

FERPLAST BLUCLIMA 50 W automata akvárium fűtő tökéletesen alkalmas vízi teknősök és halak vizének fűtésére. A fűtők kis mérete lehetővé teszi, hogy a legkisebb akváriumban vagy terráriumban is használhatóak legyenek. Állítható 50 watt teljesítményű fűtésre tervezték és víz alá is meríthető.

Amennyiben vízi teknősöket vagy kétéltűeket tartasz, akkor akár egy klasszikus akváriumfűtővel is megoldhatod a vizük fűtését, vagy beszerezhetsz egy speciális, víz alá süllyeszthető terrárium fűtőt is.

Válogass kedvedre!
Tovább