Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Test méret Válaszd ki kedvenced felnőtt kori test méretét!
Szín
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Méret
Termék státusza

Rágcsáló szállító boxok

Rágcsáló szállító boxok - mert a legkisebbeknek is utazhatnak boldogan!

Tovább
 

Rágcsáló szállító boxok a minden napokhoz

Legyen az rutinszerű kirándulás az állatorvoshoz, vagy egy utazás Önnel és családjával, számos oka van annak, hogy miért szükségesek a kisállathordozók a gazdik számára. Mivel egyre gyakrabban fordul elő, hogy kis háziállataikat kiviszik sétálni a parkba vagy a kertbe friss levegő és napsütés miatt, sokan úgy döntenek, hogy befektetnek egy kis állat szállító boxba. Kifejezetten a különféle kicsi állatokkal való használatra fejlesztették ki, egy kis állathordozóval, amely kényelmesebbé teszi az utazást a kedvencével, ugyanakkor biztosítja a kedvence biztonságát és kényelmét.

Azok számára, akik rövid távú kisállathordozót keresnek kisállat alkalmi szállításához,  Ha hosszabb utazásra vinné kedvencét, akkor azt tapasztalhatja, hogy párnázott szövet vagy kemény műanyag kisállathordozó kiválóan megfelel. 

Egyik legkedveltebb ilyen szállító boxunk a Ferplast Aladino Small műanyag rágcsáló szállító, amely praktikus box rágcsálók rövidebb utaztatásához. A fogantyúval ellátott átlátszó felsőrész lehetővé teszi, hogy megfigyelés alatt tartsuk kedvencünket és a lukaknak köszönhetően megfelelő szellőzést biztosít.

Kényelmes, stressz mentes utazás a legkisebbeknek. Válassz egyet színes kinálatunkból!

Tovább