Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Méret
Termék státusza

Dekoráció, bújóka, kimászó

A lakájos terrárium itt kezdődik

Tovább
 

Hüllő élőhely kiegészítők - dekorációk

Hüllő barátodnak megfelelő élőhelyre van szüksége a jó életminőséghez. Segíts háziállatodnak hosszabb és boldogabb élet eléréséhez, azzal, hogy az igényeikhez megfelelő élő helyet biztosítasz.

Mit kínálunk

A Kedvence webshopban otthon, kényelmesen tudsz vásárolni hüllő-élőhely-kiegészítőket és dekorációkat. Tudj meg többet a háziállatodról és a vásárlás előtt szükséges termékekről. A terrárium dekorációk segítik a háziállat élőhelyének hőmérsékletének, páratartalmának és fényigényének szabályozását. Szüksége lehet olyan élőhely-kiegészítőkre is, amelyek elősegítik a baktériumok és toxinok kiszűrését. Hüllő terrárium padlója, a hüllő élőhelyének másik fontos szempontja. A háziállat ketrecét vagy terráriumát homokkal vagy kéreggel vonhatja be. Választhatsz a homok, az erdei kéreg vagy az ültetvény talaja közül, amivel háziállatodnak bele lehet ásni és pihenni.

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, amennyiben egyedi kérésed van keress bennünket és mi beszerezzük.

Hüllő kimászók, napozók

Számos teknős kimászó, hűsölő bebújó barlang közül válogathatsz ebben a kategóriában, ami nem csak szebbé teszi a hüllő barátod lakóhelyét, hanem funkciója szerint kényelmesebbé is.

Válogass a hüllő élőhely-kiegészítők és dekorációink közül!
Tovább