Darling kutya eledel

A DARLING minőségi állateledel a család négylábú tagjai számára. Ízletességét a gondosan válogatott összetevőknek köszönheti. Kedvencének teljes értékű étrendet biztosít ezzel a termékkel, mely a tápanyagokat és vitaminokat megfelelő arányban tartalmazza.

Tovább
Nincs ilyen termék.

Legkedveltebb Márkák:

Kedvence
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

DARLING – Made with love

 

DARLING kutyaeledelek

okDARLING száraz kutyaeledel felnőtt kutyáknak
okDARLING száraz kutyaeledel kölyökkutyáknak
okDARLING macskaeledelek

Darling Kutyák

A PURINA® termékcsalád több mint 85 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. A Darling termékek hazánk legismertebb és legkedveltebb márkái közé tartoznak. Hiszen tudjuk, hogy nincs fontosabb, mint a háziállatok egészsége és boldogsága.

Tudjon meg többet márkáról!

Imádja különleges kutyáját és azt a lelkesedést és örömöt, amit a családjába csempész? Nem lenne nagyszerű, ha segíthetne neki abban, hogy energikus és egészséges maradjon?

A DARLING® minőségi állateledel a család négylábú tagjai számára. Kedvencének teljes értékű étrendet biztosít ezzel a termékkel, mely a tápanyagokat és vitaminokat megfelelő arányban tartalmazza.
„ÖRÖM ADNI, ÖRÖM KAPNI”

DARLING száraz kutyaeledel felnőtt kutyáknak kapható:

    Kiszerelés: 500g, 3kg, 10kg, 15kg

DARLING száraz kutyaeledel kölyökkutyáknak kapható:

    Kiszerelés: 2,5kg, 8 kg

Úgy gondoljuk, hogy a kiváló táplálkozásnak minden kutya és macska számára elérhetőnek kell lennie mindenhol. Ezért kínálunk széles termékválasztékot, amely lehetővé teszi az állattartók számára, hogy a kedvencüknek megfelelő ételt válasszák. Azt akarjuk, hogy minden kisállattulajdonos biztosak legyenek abban, hogy kedvtelésből tartott ételeik megfelelnek vagy meghaladják az állami és szövetségi szabályozási előírásokat -, de azt is szeretnénk, hogy minden háziállattulajdonos magabiztosan választhasson.

A kutyaeledel és a macskaeledel állati melléktermékei nem töltőanyagok, mint a legtöbb ember gondolja. Sokan úgy vélik, hogy a melléktermékek az állat alacsony minőségű vagy akár ehetetlen részei, például a pata, a szőr vagy a toll. A nedves ételeket illetően „a melléktermékek alapvetően szervi húsok - a máj, a vesék, a tüdő és a lép. Ahelyett, hogy rossz lenne, valójában ez az első választás az állatokra, amikor esznek. Táplálóak és ízletesek ”- mondja Dr. Marty Becker,„ Amerika állatorvosa ”, a Fear Free Pets alapítója.

Száraz élelmiszerekben a melléktermék-liszt általános összetevő. A melléktermék-liszt magában foglalhatja a szerves húsokat és az állat egyéb ehető részeit, például szöveteket és csontokat. Ezeket főzve készítik, hogy eltávolítsák a baktériumokat, elpárologtassák a vizet és elválasztják a fehérjét a zsírtól. Az „ételeket” ledarálják, hogy egységes méretet és alakot hozzanak létre.

Sokan úgy vélik, hogy a „töltőanyagok” olyan összetevők, mint a kukorica és a szója, és nincsenek tápértékük ( itt ismertetjük ezen összetevők célját ). Azt is hihetik, hogy az „ételek” töltőanyagok.

A valóságban az állati melléktermékek és a melléktermékből készült ételek kivételesen táplálóak, és szükségesek ahhoz, hogy a háziállatokat alapvető tápanyagokkal látják el. Kedvtelésből tartott állatok eledelében számos előnyt kínálnak.

Milyen céllal szolgálják az állati melléktermékek a kutyaeledelt?

Az olyan szerves húsok, mint a máj, a lép és a szív, nagyobb mennyiségben tartalmaznak nélkülözhetetlen tápanyagokat, mint vitaminok, ásványi anyagok és fehérje, mint a szokásos izomhús.

A rendszeres izomhúsból gyakran hiányzik a kutyáknak és macskáknak szükséges tápanyagok, például a kalcium és az A-vitamin. Ezek nagyobb mennyiségben találhatók melléktermékekben, például csontokban és májban. Például a baromfi melléktermékei az alapvető vitaminok és ásványi anyagok mellett gazdag fehérjeforrást és egészséges zsírokat tartalmaznak. Ráadásul a baromfi melléktermék-liszt 60-70% fehérjét tartalmazhat. A kutyák és macskák évezredek óta esznek állati melléktermékeket. A vadonban úgy döntenek, hogy először e szerveket fogyasztják, mind ízlésük, mind tápértékük miatt, amint azt Dr. Becker korábban kifejtette.

 

Hogyan befolyásolják a környezetet?

Az állati melléktermékek nemcsak tápanyag-sűrű összetevők a kutya ételeiben, hanem felhasználásuk a környezet javát is szolgálhatja.

Ezeknek a melléktermékeknek a használata környezetileg és társadalmilag felelős gyakorlat, mivel egy haszonállat összes fehérjeforrását felhasználja anélkül, hogy versenyre kelne az emberi tápláléklánccal.

Ahelyett, hogy hozzájárulnának a hulladékhoz és az üvegházhatású gázokhoz a szervhúsok és a tehenek, csirkék és egyéb ehető részek félredobásával, fontos szerepet játszanak az egészséges kutyaeledel részeként.

 

Fedezze fel az összes kutyaeledel-termékünket, és kapjon választ minden kutya táplálkozási kérdésére itt

Tovább