RÁGCSÁLÓK

Adj meg mindent kedvencednek, ahhoz hogy boldog kis élete legyen!

Tovább

Üdvözölünk a rágcsálók részére készült termékek kategóriáiban!

Itt számos rágcsáló felszerelés közül válogathatsz, amelyek megkönnyítik és élvezetesebbé teszik a kisállattartást. Miközben itt vagy, fedezd fel a kiterjedt kínálatunkat a rágcsáló eledel, rágcsáló vitaminok és fogkoptatók, ketrecek, etető- és itatótálak, rágcsáló játékok és szállító boxok és még sok minden mást, hogy kis kedvenced boldog legyen.

Jó helyen vagy! Nézz körül a rágcsálók számára készített eledelek között!

A Cuni Junior Nature teljes értékű takarmány, amelyet kölyök és növendék nyulak és hasonló korú törpe nyulak táplálkozási igényeihez fejlesztetek ki. Lucernával és gyógynövényekkel gazdagított, válogatott természetes alapanyagokból készült táplálék elősegíti nyuszink optimális fejlődését. A Finom illatú Nature Timothy  széna magas nyersrost-tartalommal, így biztosítja a jó emésztést és az egészséges fogakat. Alapvető takarmány nyulak, tengerimalacok, csincsillák és deguk számára.

 

Szeretnél tökéletes ketrecet kicsi háziállatodhoz?

Vess egy pillantást a rágcsáló ketrec kínálatunkra és kiegészítőire. Népszerű vásárlóink körében a Ferplast Rabbit 100 Nyúlketrec, amely minőségi anyagokból összeszerelt tágas ketrec, amely alkalmas a törpe nyulak illetve tengeri malacok kényelmes elhelyezésére. Gyerekeknek izgalmas színes rágcsáló ketreceket is találsz a Kedvence-nél. Lepd meg kislányod a Ferplast Criceti 9 Hercegnős Hörcsögketreccel vagy kisfiad a Ferplast Dragster vagány és egyedi hörcsögketrecével, amely lehetővé teszi, hogy megtapasztalja a versenyautózás élményeit!

Mi a Kedvencénél mindent megteszünk, hogy szőrös barátod jól érezze magát. Miután kiválasztotta a tökéletes otthont és a kiegészítőket, vessünk egy pillantást a rágcsáló vitaminokra, fogkoptatókra, valamint az alomra, fürdőhomokra, mint például a Versele-Laga Csincsilla Fürdőhomok, amely egy különleges minőségű fürdőhomok, speciálisan csincsillák és egyéb rágcsálók, mint a deguk, futóegerek és hörcsögök speciális igényeihez igazítva.

Ne felejtsük el a kényelmes, barátságos ágyak és kis állatok számára készült oduk, faházak, hörcsögházak és tengerimalacházak szintén elengedhetetlen kellékei kis kedvencünk életéhez.

A rágcsáló hámok nagyszerű kellékei a kellemes együtt töltött sétákhoz. A rágcsálóknak készült fésűkkel pedig mindig ápoltan tarthatjuk szőrös kedvencünk szőrzetét.

Utolsó és talán a legjobb szórakoztató tényezőt a játékok

Vedd meg kicsi barátod számára , például a Ferplast Baloon Hörcsöglabdát, amely több méretben kapható. Ebben a műanyag labdában kisállata kedvére szaladgálhat bármerre a lakásban anélkül, hogy épségét félteni kelljen, vagy hogy épp elbújhasson valahol. Hörcsögök, futó egerek, és más kis állatok részére.

Több órányi szórakozást szerezhetsz a Ferplast alagút rendszerével, amely több darabból áll és tetszés szerint bővítheted, alakíthatod, hogy mindig más élményt nyújtson kedvencednek. Valójában ezt a csövet más alagutakkal vagy modulokkal kombinálva eredeti játékteret hozhat létre a rágcsálók számára. Speciális lyukakkal van ellátva a megfelelő belső szellőzés biztosítására.

 

A Kedvence Rágcsálók mindent tartalmaz, amelyre szüksége van kisállatának.

Tehát nézz körül, a szűrők segítségével pedig biztosan megtalálod  csak azt, amit keres.

Tovább