Szűrés
Termék tipus
Termék státusza

Kutyasípok és klikkerek

Ebben a kategóriában a kutyasípok és klikkerek teljes kínálatával várunk. Itt az ideje, hogy kedvenced egy kis oktatásban részesüljön? Úgy érzed, hogy eljött a kutyaiskola ideje, vagy inkább otthon tanítgatnád? Akármelyiket is válaszd, jó eséllyel szükséged lesz kutyasípra vagy épp klikkerre a hatékony oktatáshoz.

Azt, hogy számodra melyik az ideális, neked kell eldönteni, mi pedig biztosítjuk hozzá a megfelelő kínálatot. Használatuk igen egyszerű, így nem igényel szakértő segítséget, de ha inkább a kutyaiskola mellett döntenél, a legtöbb esetben ott is örömmel veszik ezeket a kellékeket. Ne habozz, válaszd ki még ma!

Tovább

Kutyasípok

A kutyasípok alapvetően rendkívül praktikusak. Nem csak torokbarátak, hiszen nem kell a kutya után ordibálni, de emellett sok mindenre meg lehet vele tanítani a négylábút. A sípok többsége állítható hangmagasságú, mivel a távolság függvényében változhat, hogy mire van szükség. Minden kutya számára más és más a komfortos hangmagasság, így ezt ki kell tapasztalni, azaz a kutyáddal együtt kell rájönnötök, hogy számára mi az optimális.

A magasabb hangok jellemzően közeli távolságokat küzdenek le, míg a mélyebbek már jóval messzebbre elhallatszanak. Kinálatunkban találsz fix magasságút, illetve változtathatót is. Válogass kedvedre!

Mivel az emberi fül számára a síp frekvenciája nem igazán hallható, így nem zavar senkit, a kutyák hallása azonban kiváló, ezért ők azonnal reagálni fognak rá. Kutyáknak szánt termékeink között megtalálsz minden hasznos kelléket a mindennapokhoz!

Klikkerek

A klikkerek a másik fontos, kutyakiképzésben használt eszközök, amik segítenek a négylábúak apportírozásában. A kiképzés során az egyik legfontosabb elem a jutalmazás, amit az állat csak akkor tud összekapcsolni a cselekvéssel, ha azt nagyon gyorsan követi.

Éppen ezért, meg kell tanítani a kutyát, hogy ha klikkelést hall, akkor az jutalomfalattal jár. Ha pedig összekapcsolta a hangot a cselekvéssel, akkor már a kutyaiskolában is tudni fogja, hogy ha meghallja, akkor valamit jól csinált és jön a jutalom. Akár szakemberek által folytatott képzés során is hatékonyan használható, akárcsak az otthoni feladatoknál. Kínálatunkban többféle klikker is elérhető, válaszd azt, amelyik számodra a legkézenfekvőbb!

Kutyasípok és klikkerek vásárlása

Amennyiben nem találod amit keresel, válaszd a szűrőinket, melyet a bal oldali szürke sávban érhetsz el! A keresés szűkíthető kifejezetten klikkerekre vagy kutyasípokra, attól függően, hogy mire van szükséged. Ha inkább egy adott márkához ragaszkodsz, akkor választhatsz azt, sőt, akár gyártót is. Szűrőink lényege az, hogy komfortosabbá tegyék számodra a válogatást és a célirányos keresést. Válaszd ki nálunk egyszerűen azt, hogy mire van szükséged!

Ha egy termékünk felkeltette az érdeklődésedet, akkor kattints a képre, vagy épp a nevére, mert ezek után jóval bővebb információt találsz róla! Mi fontosnak tartjuk a hatékony és alapos tájékoztatást, így igyekszünk minél több hasznos tudnivalót megosztani az adott termékekről. Ha átolvasva az információkat úgy döntesz, hogy valamelyik klikker vagy kutyasíp felkeltette az érdeklődésed, akkor ne habozz, tedd a kosaradba, majd irány a pénztár!

Nálunk fizethetsz bankkártyával, banki utalással, illetve utánvéttel egyaránt. Szállítási módjaink is többféle variációt biztosítanak, sőt, 20.000 forint felett a szállítási költséget átvállaljuk, így néhány nap alatt kézhez is kaphatod azt, amit választottál!

Nézz körül nálunk alaposan és válassz kedvedre kutyasípjaink, valamint klikkereink közül!

Tovább