Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Szín
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Termék státusza

GAZDIKNAK

Gazdiknak

A felelős gazdiknak mindig fontos, hogy minden lényeges dolgot megadjanak a kedvencüknek és abból is lehetőleg a legjobbat. Ugyanígy kell figyelniük arra is, hogy a maguk számára is minőségi és hasznos dolgokat vásároljanak!

Itt olyan dolgokat találsz, amikre bármikor szükséged lehet és nagyon jó megoldás, ha meg tudod rendelni a kedvencednek szánt egyéb kellékekkel, eledelekkel együtt! Ne járd le a lábad feleslegesen, spórolj időt és pénzt azzal, hogy mindent egy helyről rendelsz! Ugye te is felelős gazdinak érzed magad, aki nem csak a kedvencéért, hanem magáért is mindent megtesz?

Tovább
 

Mi mindent kínálunk a gazdiknak?

A mindennapok biztonsága miatt jelenleg nagyon fontos, hogy ne csak az otthonunkban, de a külvilágban is védve érezzük magunkat. Ezért olyan praktikus, hogy kínálatunkban FFP2-es maszkokat, valamint sima sebészi szájmaszkokat is találsz, azaz nem kell azon aggódnod, hogy éppen elfogyott az aktuális patikában és mindenhol máshol. Rendeldd meg a kedvencednek szánt ketreccel vagy épp bútorral együtt és üss két legyet egy csapásra!

Amik nem gazdi kedvencek, azok ellen riasztó kell!

Bőven akadnak olyan állatok, amiket senki nem tartana házi kedvencként. Éppen ezért mindent meg kell tenni, hogy ne is tegyék be apó lábaikat az otthonodba! Ellenük nagyon jó szolgálatot tesznek a különböző rágcsáló- és élősködőriasztó készülékek. Segítségükkel hatékonyan tarthatod távol a nyesteket, különféle rágcsálókat, amik jelentős kárt képesek okozni akár az autód motorterében is, ha sikerül bejutniuk. Hidd el, nem fogod megbánni ha sikerül elkergetni az illetéktelen behatolókat!

Nincs ez másként a pókokkal, szúnyogokkal sem, hiszen ki szereti a bogárinváziót? Elektromos riasztókat is találsz kínálatunkban, melyek minden gazdinak jó szolgálatot tesznek. Persze ezek nem helyettesítik a bolhairtó nyakörvek használatát, de mindenképp megkönnyítik a mindennapokat. Akár kedvenced számára, akár a saját részedre, de praktikus megoldás egy elektromos riasztó. Hogy melyikre van szükséged? Döntsd el és válaszd ki a megfelelőt!

Nagy kedvenc az UV rovarcsapda is, ami nagyon vonzó a rovarok számára, majd ha közel mennek, akkor azonnal elpusztulnak a feszültség alatt lévő elektródáknak hála. Jó megoldás kerti partikhoz és minden olyan rendezvényhez, aminél nagyon zavaróan tudnak hatni a különböző vérszívók. Ne hagyd, hogy a ti nyaratokat is megkeserítsék, tegyél ellene és riaszd el a hívatlan vendégeket! Ne ti legyetek a vacsora!

Csak helyezd el a kertben!

Vannak olyan megoldások, amik nem igényelnek nagy felügyeletet. Ilyenek a kertbe leszúrható vakondriasztók, amik segítenek megakadályozni azt, hogy állandó jelleggel vakondtúrások tarkítsák a kerted. Mivel napelemmel működnek, így gazdaságosak és igazán jó szolgálatot tehetnek mindenhol. Ha te is unod, hogy belerondítanak a kertedbe, ne habozz, keress egy napelemes vakondriasztót!

Minőségi ruházat

Ha igazán vagányul szeretnél mutatni a különböző kiképzéseken és persze praktikus mellényt szeretnél a kutyaoktató órákra, akkor nálunk azt is megtalálod! Nem csak ideális színe miatt szeretik a gazdik, hanem azért is, mert számos praktikus zsebet tartalmaz, ahova akár a jutalomfalatokat is bátran teheted, nem vesznek el. A hozzá tartozó sapkák megóvnak a naptól még a legmelegebb nyári napokon is. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a mi logónkat viselve bárki láthatja, hogy igazán jó minőségű termékekkel kényezteted a kedvencedet!

Biztosan a legjobb gazdija vagy a kedvencednek, te szeretettel kényezteted, mi pedig biztosítunk hozzá mindent a legjobb márkáktól, ami kell!

Tovább