Szűrés
Termék tipus
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Méret
Termék státusza

Kutya játékok

Szórakoztassa kedvencét színes és hatékony játékokkal

Tovább
 

A játék öröme

Válassza ki a legjobb játékot kutyájának vagy kölyökkutyájának a Kedvence játék kínálatából!

Az ösztönzés eszköze

A kedvtelésből tartott állatok és a gazdik közötti összekötő pillanatok középpontjában a kutyajátékok állnak. Ennek oka az, hogy minden életkorú kutyának rendszeres testmozgásra van szüksége, hogy boldog és egészséges maradjon. A kutyák számára készített játékok kulcsfontosságúak a szőrös családtagok elfoglaltságának, ösztönzésének és elégedettségének elősegítéséhez, valamint kiváló módja annak, hogy a gazdik szórakoztató módon tudjon játszani háziállatukkal. Nálunk a kedvence.hu webshopjában szórakoztató és tartós kutyajátékok közül válogathat, melyek hatékonyan foglalják le kutyáját. Így kevésbé valószínű, hogy unatkozni fog négylábú barátja. A kutyus játékokon ledolgozhatja energiáit, nem pedig olyan tárgyakon, mint a cipő, a fontos dokumentumok és így tovább.

 

Játékok minden időszakra

A hatalmas kutyajáték-sorozatunk mindent tartalmaz, a frisbee (frizbi) és a csörgős gumi apportokon keresztül a kötél- és labdajátékokig. Megtalálja kínálatunkban a klasszikus sípoló gumi csirkét is és egyéb csipogó, sípoló gumi játékokat. A nyári időszakra is talál kedvencének játékot, több vízálló játék közül vásárolhat. Egyéb játékidőre válasszon a rágó játékokat, plüss apportokat, és kutyaköteleket, hogy szórakoztatni tudja és kielégítse a kutya alapvető ösztöneit. Az összes játékot szigorúan tesztelték a gyártók (Ferplast, Trixie, Null, Gappay, Jang Jang Pet Product, Gimpet) a biztonság és a szórakoztatás szempontjából, hogy külalakjukban, hangjukban és textúráik révén maximálisan felkeltsék érdeklődésüket kutyáinknak.

Kutyajáték kínálatunk rendszeresen bővítjük, tehát érdemes többször el látogatni oldalunkra, hogy felfedezze az újdonságokat kedvencének, így okozva örömet kutyájának.

 

És most válogasson kedvére!

A modern gazdik kedvenc bevásárló helyén!

 

Tovább