Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Méret-
Termék státusza

Kutya szőrzet, száj, szem, fül ápolás és nevelés

Kutya ápolási kellékek az otthoni kutyakozmetikához

Tovább
 

Szőrzet ápolás mesterfokon

A szőrzetápolás sokkal inkább kutyájának ápolása, mint a tisztasági szintjének fenntartása. Kezdetként a fésülést vagy a fürdést szabályos rendszeres időpontban érdemes kialakítania. Az ápolás azt is lehetővé teszi, hogy kutyája egészsége tartós maradjon. De mielőtt megengedné a kutyája fürdővízét, fedezze fel a kedvence.hu webshopban a különböző kutyaápolási kellékeket. Mi mindenben segítünk, hogy a legjobbat vásárolja kutyájának.

Mit kínálunk az otthoni a szőrzetápoáshoz?

Azok a gazdik, akik otthon kezelik a szőrös barátjuk bundáját, mindent megtalálnak a Kedvence kínálatában: a karomvágó ollóktól, a kutya kefe és fésű kínálatunkon keresztül, a kutya sampon és egyéb szőrzet ápoló termékekig. Természetesen jó, ha tisztában van az alapvető tudnivalókkal, hogyan használja a különböző szőrzetápoló termékeket. De bármelyik legyen is, ami bevált négylábú barátjánál, jó ötlet, ha a következő háziállat-ápolási kellékek keznél vannak: kefe vagy fésű, körömvágó, fül- és szemtörlő, sampon, kondicionálók, szörnyíró gépek.

Cikkünkben a teljes fürdetési folyamat

Ha készen áll arra, hogy a fürdési időt a következő szintre vigye, akkor nálunk a ITT megtalálja a kutyák ápolására szolgáló eszközöket és felszereléseket a fürdési folyamat és a szőrápolás minden részéhez.

A fajta jellemzők ismerete segíthet megtalálni kutyánk ápolási kellékeinek keresését. A széles termékválaszték a száraz vagy érzékeny bőr számára, bolhavédelem, hosszú és rövid szőrzethossz, lemosás és egyéb termékek miatt fontos, hogy megismerje kutyája ápolási igényeit. Miután minden ismerettel rendelkezik, akkor készen áll a megfelelő kutyaápoló eszközök és kellékek megtalálására.

 

Kezdje el a kutya ápolási kellékek gyűjteményének feltárását a Kedvencében.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy ne maradjon le az aktualitásokról!

Amennyiben kérdése van a megfelelő karomvágó kiválasztásához, hívjon bennünket vagy írjon nekünk Facebook chat elérhetőségén.

Válogasson kedvére négylábú kedvencének!
Tovább