Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Űrtartalom
Szín
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Méret
Termék státusza

Macska etető és itató tálak

Cicák kedvence a csábító ivókút és önetetők, színes etetőtálak – Itt megtalálod!

Tovább
 

Minden, ami a macskád etetéséhez - itatásához szükséges

A macska etetésénél azon kívül, hogy kiválasztottuk a megfelelő macska eledelt, nagy hangsúly van azon, hogy milyen etető tálba kínáljuk a menüjét, miből igyon. Illetve, ha keveset tartózkodunk otthon, akkor egy önetető és itató segítségével hogyan tudjuk függetleníteni magunktól cicánk etetését.  A Kedvence.hu -n mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy macskája vagy kölyökcicája boldog, egészséges és teljes maradjon.

Műanyag vagy kerámia? Otthonra vagy utazáshoz?

Etető és itató tálak

A macskaeledel tálak különböző formájú, méretű és anyagúak, az Ön igényei szerint. A műanyagtól a rozsdamentes acélig, az automatikus önetetőkig, sőt az elektronikus ivókutakig. Keresse meg azt a lehetőséget, amelyik legjobban megfelel a macska életstílusának.

Az önállóan étkező macskáknak számos etető ás itató tálak közül választhat. Kínálunk automatikus macska etetöket és önitatókat, amelyek lehetővé teszik, hogy macska igénye szerint étkezzenek, igyanak. Bár az étkezési szokásai eltérőek lehetnek. De az biztos, hogy minden macskának nagy mennyiségű friss, tiszta vízre van szüksége.

Ivókutak

A Ferplast VEGA FONTANELLA Önitató ivókút macskáknak és kis termetű kutyáknak az a különlegessége, hogy a víz spirál alakú mozgása serkenti az állatot a folyadék bevitelre. A szökőkút tartalmazza a kis feszültségű szivattyút és az aktív szénszűrőt. Ennek a macska vagy kutya önitatónak az a sajátossága, hogy a folyamatos csobogásával, amelyet a folyó víz idéz elő, serkenti a természetes vízfogyasztást. A termék ergonomikus fogantyúval van ellátva és speciálisan lekerekített formája nagyon trendi. Az alján található praktikus csúszásgátló lábak garantálják a termék stabilitását. A Vega három különböző ivási pontot tartalmaz, az egyik az alsó részen és másik kettő a felső részen lett kialakítva. A Vega aktív szénszűrővel rendelkezik, amely mindig rendkívül tiszta vizet biztosít. A rendszeres folyadékbevitel segíti a macskák hidratációját, hanem gátolják a baktériumok szaporodását is a víz folyamatos szűrésével.

Önetetők - önitatók

A Ferplast Azimut Önetető és -itató kutyáknak és macskáknak egy praktikus adagoló, amelyet a víz vagy száraz eledelekkel való ellátására lehet használni. A termék műanyagból készül, csúszásmentes gumitappancsokkal és átlátszó tartállyal hasznos fogyásmérő mércével. Ez az adagoló 3 különböző: 0.6 literes, 1.5 literes és 5.5 literes mérettel ideális macskák, kölykök- vagy kis termetű kutyák számára. Használható víz vagy száraz táp adagolására.

Műanyag etető- és itató tálak között számos szín, forma és funkció szerint választhat.

 

Tedd könnyen hozzáférhetővé az ételt és a vizet!

Támogasd a macska egészségét és általános jólétét.

Tovább