Szűrés
Méret
Termék státusza

Kutya szájkosarak és szájszíjak

A védelem és védekezés hasznos eszköze

Tovább
 

Biztonságra törekedve

Kedvence kiváló minőségű szájkosaraival akadályozhatja, hogy kutyája meg ugasson vagy megharapjon valakit. A szájkosarakat a gazdik különféle okokból használhatják, de a leggyakoribb az, hogy megakadályozzák a harapást.

Textil szájkosarak

A szájkosarak, szájszíjjak többféle változatban érhetők el, például textil-ből. De a legjobb szájszíj kiválasztását a kutya viselkedése határozza meg. Ez a kialakítás olyan, hogy nem szabad meleg időben vagy hosszú ideig használni. A szájkosár lehetővé teszi a kutya számára, hogy kinyissa és bezárja a száját.

Mikor lehet hasznos?

De hasznos eszköz lehet egy oltás során. vagy olyan kölyökkutyának, aki harap a kutyakozmetikusnál vagy az állatorvosnál tett látogatások során. A szájszíjjak edzés közben is használhatók a rossz viselkedés fejlesztésére. Lehet, hogy kutyájának tompítása durvának tűnhet, de vannak olyan körülmények, amikor szükségessé válik. A stresszes helyzetek megzavarhatják a kutyát, amikor új környezetbe vagy több ember társaságába kerül. Az szájszíjakat rövid ideig, kb. húsz percig kell használni, a hőmérséklettől és az aktivitás szintjétől függően.

Hogyan válaszd ki a megfelelőt?

Kutya szájkosarának kiválasztásakor fontos, hogy megtalálják a megfelelő méretet és megfelelő illesztést, hogy ne okozzon szőrös barátjának kellemetlenségeket. A kedvence webáruházában különféle kutya szájkosarak közül válogathat, a legnépszerűbb a Ferplast szájszíjai. Ezek a kutya-szájkosarak minden méretben kaphatók, így megtalálhatja a tökéleteset a kutyája számára.

Tartsa biztonságban négylábú barátját egy szájkosárral!

 

Tovább