Szűrés
Termék státusza

Kutya ruha, cipő és zokni

Esik az eső vagy a hó? Fázik vagy sérült kedvencünk tappancsa? 

Tovább

Tappancsok védelme védőcipővel

Esik az eső vagy a hó? Kutya cipőben kiskutyák Fázik vagy sérült kedvencünk tappancsa? Felsózták a járdát, és emelgeti a mancsait vagy sok a toklász a kutyafuttatón? Nincs kifogás! Itt a legjobb megoldás a problémára! 

Böngésszen a kedvence.hu kényelmes és stílusos kutya cipőinek széles választékában, hogy megtalálja kutyájának a legmegfelelőbb kutya ruházati kelléket.

Mikor ajánljuk?

Biztosan tudod, hogy mind a kutyaruháknak, mind a cipőknek megvannak a saját funkciójuk. Függetlenül attól, hogy télen melegen kell tartania kutyáját, készen kell állnia arra, hogy váratlanul esetleg ki kell vinnie, hogy a dolgát elvégezze. A Kedvence Kutya felszerelési kínálatában számos meleg, több méretben kapható, praktikus kutya cipők közül válogathat. Kis méretek is rendelkezésre állnak, hogy a kölyökkutya-igényeit is kielégítsék minden éghajlati viszonyok és a divatot figyelembe véve.

Ferplast Védőcipői - Protective Shoes

Prémium minőségű termékek kisállatok talpának védelméért. Hasznosak kutyák és macskák számára hó vagy jég esetén illetve sérülés ellen. Víztaszító, párnázott neoprénből készültek, csúszásgátlók és tépőzáras rögzítéssel rendelkeznek. Mosható, öt különböző méretben kaphatók, amelyek minden állat számára alkalmasak.

A kutyák tappancsának természetesen a talajon nincs szüksége védelemre. De vannak olyan esetek, amikor jót teszünk kedvencünknek, ha cipőt húzunk a lábára. Hatékonyan véd nyáron a felforrósodott aszfalt, télen a sózott utak ellen, vagy sérülésre és sebre, megvédve ez által a kutya lábát a fertőzéstől. A Ferplast Protective egészségügyi cipő a fentieken túl, kifejezetten ajánlott műtétek utáni viseletre. Például egy karom eltávolításánál a bekötözött lábat védeni kell. Nem csak attól nyújt védelmet, hogy a kutya esetlegesen leszedi a kötést, vagy nyalogatja a sebet, hanem ha kiengedjük a hideg, vizes talajra (például pisilni), a kötés ne ázzon el és ne szennyeződjön be. Noha a kutyacipőt könnyű figyelmen kívül hagyni, szélsőséges hőmérsékleten feltétlenül fontos.

 

Tehát, ha meg akarja óvni a mancsát a forró és fájdalmas járdáktól, vagy a jeges és csúszós járdáktól, akkor ne habozzon és nézzen körük nálunk a kedvence.hu webáruházban.

Ajándékozza meg négy lábú barátját a konformitással!

 

 

Tovább