"pont-JÓ-neked" hűség pont rendszer - kedvence.hu

Feliratkozás hírlevélre általános

szagatott vonal

Ez a pontgyűjtés "pont-JÓ-neked"!

Szeretnénk megjutalmazni téged! Vásárolj regisztrációval a kedvence.hu webshopban és minden vásárlásod után a vásárlásod értékének akár 5%-át (akciós termékek esetén 2%-át, az adott termékek után járó értékeket a termékoldalon találod) levásárolhatod a rendelés lezárása utáni következő vásárlásodnál! A pontokat a regisztrációdhoz tartozó pontgyűjtő számládon a rendelés lezárása után automatikusan jóváíródnak. A "pont-JÓ-neked" pontok jóváírásáról e-mail-ben tájékoztatunk, mely ezután 100%-ban és 1 pont = 1 Forint értékben felhasználható bármelyik termékre.

 

Részletes információk a "pont-JÓ-neked" programmal kapcsolatban:

  • A hűségedért kapott pontok, vagy bármilyen ezzel kapcsolatos információ nem jelenik meg a kedvezményre jogosító számlán.
  • A pontok beváltásakor szabadon módosíthatod a számlázási, vagy szállítási címet.
  • A "pont-JÓ-neked" pontok a rendelés lezárása után 90 napig használhatók fel, ezután automatikusan törlődnek.
  • A "pont-JÓ-neked" megtakarításodat akkor tudod felhasználni, amikor a számládon minimum 1000 pont áll rendelkezésre.
  • A "pont-JÓ-neked" pont gyűjtő programunk 2022 március 1-től teljes mértékben kiváltja az eddigi tőrzsvásárlói kupon rendszert, a továbbiakban a kedvezményre jogosító plasztik kártyákat már csak offline vásárlásokkor használhatod Szolnok Batthyány utca 20 szám alatti üzletünkben.


A pontgyűjtés automatikus

A "pont-JÓ-neked" hűségpontok automatikusan generálódnak regisztrációval történő vásárlás esetén. A rendszer nem számol pontokat viszonteladóknak, akik nem vehetnek részt a programban. A "pont-JÓ-neked" pontok a rendelés lezárása után (pl. kifizetés, átvétel) kerülnek automatikusan jóváírásra a regisztrációhoz tartozó fiókban.

Automatikusan törlődnek a felírt pontok, ha a vásárló eláll a pontra jogosító rendeléstől.

A "pont-JÓ-neked" pontok jóváírásáról e-mail-ben tájékoztatjuk a regisztrált vásárlóikat, melyek ezután szabadon felhasználhatók (1 pont = 1 Forint értékben) bármely termékekre.

A "pont-JÓ-neked" rendszerértesítés független a hírlevél feliratkozástól, tehát ezen értesítőt azon vásárlóknak is kiküldjük a regisztrált e-mail címre, akik nem igényeltek hírlevelet.

Az aktuális "pont-JÓ-neked" pontegyenleg belépés után a profil menüpontban nyomon követhető. Egy választott termék árának 20%-át lehet pontból fizetni (példa: ha van 2000 pontod akkor azt egy 10000Ft-os termékre tudod felhasználni teljes egészében. Ha a termék csak 2000Ft akkor 400 pontot használhatsz fel és 1600 pont marad a számládon a következő vásárlásra). A "pont-JÓ-neked" hűségpontokra jogosító számlákon nem kerül feltüntetésre a vásárlás alapján jóváírandó pontok értéke és semmilyen erre vonatkozó információ.

Fontos: elállás esetén, ha pontok időközben felhasználásra kerülnek, akkor természetesen a felhasznált pontok 1 pont = 1 Ft értékben levonásra kerülnek a visszautalásra kerülő összegből. Amennyiben az elállásra kerülő termék ára után járó pontok nem lettek felhasználva, azok automatikusan törlődnek a vásárló egyenlegéről.


"pont-JÓ-neked" legfontosabb információk még egyszer:
  • Pontokat csak akkor írunk jóvá, ha regisztrált felhasználó vagy (de akkor automatikusan).
  • A pontjaidat a rendelésed lezárása után maximum 90 napig használhatod fel. A 90 napon után fel nem használt pontokat elveszíted!
  • Elállás esetén a felhasznált pontok értékét levonjuk a visszautalandó összegből.
  • Pont gyűjtő programunk 2022 március 1-től teljes mértékben kiváltja az eddigi tőrzsvásárlói kupon rendszert. Így a törzsvásárló kedvezményre jogosító plasztik kártyád 2022 március 1-től webes vásárlásra nem nyújt kedvezményt.

szagatott vonal

-16%
Szállítás: 1 munkanap! Raktáron: 1 db
Kedvencekhez
2 998 Ft
3 590 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Egységár: 2 998 Ft/db
-3%
Szállítás: 1 munkanap! Raktáron: 2 db
Kedvencekhez
3 398 Ft
3 490 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Egységár: 3 398 Ft/db
-6%
Szállítás: 1 munkanap! Raktáron: 2 db
Kedvencekhez
Kiszerelés
500 g
4 298 Ft
4 590 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Egységár: 8 596 Ft/kg
-12%
Szállítás: 1 munkanap! Raktáron: 1 db
Kedvencekhez
2 198 Ft
2 510 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Egységár: 2 198 Ft/db