Szűrés
Termék tipus
Száraz Eledel Kiszerelés Válassza ki a keresett töltet súlyú terméket a csúszka segítségével (-tól -ig).
0 kg - 25 kg
Életkor Válaszd ki kedvenced korát!
Test méret Válaszd ki kedvenced felnőtt kori test méretét!
Speciális igény Válassz táplálkozási mód vagy speciális igény szerint!
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
 • tacskó
 • perzsa macska
 • szakálas agáma
 • hullámos papagáj stb.
Termék státusza

Bewi-dog kutya eledel

A BEWI DOG kínálatában szerepelő kutytápok minden korosztálynak és igénybevételi szintnek, valamint különleges étrendet követelő kutyák igényeit is kielégíti.

Tovább

Legkedveltebb Márkák:

Kedvence
 

BEWI-DOG - A megbízható eledel

Egy jó döntés

Ahhoz, hogy igazán jó kutyaeledelt tudjanak előállítani, a gyártónak szeretnie kell az állatokat. Állatorvosok és táplálkozási szakértők nap, mint nap azon dolgoznak a BEWITAL-nál, hogy kifejlesszék a legjobb receptúrákat. Ők felelnek az olyan értékes hozzávalók beszerzéséért, mint a baromfihús, hal, rizs, zsírok, ásványi anyagok és vitaminok.

Ezek az összetevők kiváltképpen németországi ellenőrzött üzemekből származnak. Az alapanyagokat beérkezése után, a saját laboratóriumban történő ellenőrzést követően, a receptúrának megfelelően összekeverik és gőz segítségével kíméletesen feltárjuk, hogy az érzékeny tápanyagok és természetes ízek is megmaradjanak. A BEWI DOG® egy tradicionális német kutyaeledel márka, melyet a nyugat-Münsterland-i Bewital petfood GmbH & Co.KG gyárt.

Számos sikeres sportkutyás és tenyésztő bízik a BEWI DOG®-ban már 1984 óta.

bewi-dog eledel kutyáknak

Előnyök minden receptúrában

Minden receptúrában a FEDIAF intézmény (A FEDIAF az európai állateledel-ipar képviseletét ellátó kereskedelmi testület) a kutyák kiegyenúlyozott táplálására kiadott irányszámainak figyelembevétele mellett felhasználnak még a kutyák jó életérzésére befolyással bíró, vitalitásra ható komponenseket is, mint pl. sörélesztő és a lecithin értékes alkotóelemeit.

Termékismertető

A BEWI DOG® kínálatában szerepelő eledelek minden korosztálynak és igénybevételi szintnek, valamint különleges étrendet követelő kutyák igényeit is kielégíti. Prémium kutya eledelek Németországban készülnek. Szigorú ellenőrzések biztosítják az egyenletes minőséget. A BEWI DOG® nem tartalmaz mesterséges színező- ízfokozó vagy tartósítószereket. 

Száraz eledel kínálat

 • Puppy - Kölyök kutyáknak 4 hónapos korig és kistestű fajták növendékeinek
 • Junior - Különösképpen nagytestű fajták növendék kutyáinak, 4 hónapos kortól
 • Tejpor - Anya nélküli felneveléshez vagy kiegészítésként, ha az anyának kevés a teje
 • Balance - Csökkentett energia- és zsírtartalom, alacsony aktivitású vagy idősödő kutyák számára
 • Basic - Sokoldalú választék normál aktivitású kutyáknak, búza nélküli új receptúrával
 • Basic Menu - A krokettek és pelyhek ízletes keveréke, normál aktivitású kutyák számra
 • Sport - Sportkutyáknak, megnövelt fehérje- és zsírtartalom
 • Sensitive - GF - A kedvező alternatíva mindekinek, aki a gabonamentes táplákozást részesíti előnyben.
 • H-Energy - Speciális receprúra sportkutyáknak és tenyésszukáknak, nagyon magas aktivitási szint esetén, különösen jól emészthető
 • Mini-Sensitive - Új kínálat kis- és közepes testű fajtáknak, báránnyal és kölessel
 • Lamb&Rice - Valamennyi kutyafajta érzékeny egyedeinek, lenmag tartalommal

Tradicionális német márka

A BEWI DOG egy tradicionális német kutyaeledel márka, melyet a nyugat-Münsterland-i Bewital petfood GmbH & Co.KG gyárt. Számos sikeres sportkutyás és tenyésztő bízik a BEWI DOG®-ban már 1984 óta. A BEWI DOG® megbízható minőséget és kiváló ár-érték arányt képvisel. A "BEWI" márkanév Bernhard Wigger nevének kezdőbetűiből született, aki 1963-ban alapította a családi vállalkozást és aki azóta is házi- és haszonállat táplálék előállításával foglalkozik. Időközben a vállalat vezetését a második generáció, a fia, Dr. Jürgen Wigger és a lánya, Ulrike Petershagen vette át. Állatorvosok és táplálkozási szakértők nap, mint nap dolgoznak azon, hogy kifejlesszék a legjobb receptúrákat. Ők felelnek az olyan értékes hozzávalók beszerzéséért, mint a baromfihús, hal, rizs, zsírok, ásványi anyagok és vitaminok. Ezek az összetevők kiváltképpen a környékbeli ellenőrzött üzemekből származnak.

 

Mik a BEWI DOG® összetevői?

Kizárólag emberi fogyasztásra is alkalmas állatokból származó húsokat használunk termékeinkben. Mint a farkas, a házi kutyák is jobban tudja hasznosítani az állati eredetű fehérjéket. Minden BEWI DOG® termék csomagolásán egyértelműen fel van tüntetve, hogy az összfehérjéből mennyi az állati eredetű fehérje.

sörélesztő

Egy kiegyensúlyozott tápanyag ellátás mellett a védekező mechanizmus optimális működéséhez szükség van az immunrendszer folyamatos edzésére

Így például ismert, hogy a föld túrása közben különböző gomba összetevők a szervezetbe kerülve közvetlenül serkentik a kutyák immunrendszerét. Ezek az összetevők, a β-glükánok, megtalálhatók a Saccharomyves cerevisiae gombafaj (sörélesztő) sejtfalában is.

Míg a kölyök és növendék kutyáknak nem fejlődik ki teljesen az immunrendszere, addig különösen fontos számukra a szervezet védekezésének stimulálása. A β-glükán segít áthidalni az elválasztás során az immunhiányos időszakot.

dermaflóra

Az általános vitalitás szempontjából a megfelelő bélflóra nemcsak az embereknél, hanem a kutyáknál is egy fontos tényező.
Erre vonatkozóan bizonyos ballasztanyagok a táplálékban való megfelelő mennyisége fontos szerepet játszik.

A sörélesztő sejtfalának speciális összetevője, a mannán-oligoszacharid (MOS) pozitív hatással van a bélflórára. A MOS a vastagbélben átalakul és célirányosan segíti a jótékony bélbaktériumok, mint pl. a tejsav baktérium működését.

Ráadásul a MOS egyfajta biofilmet hoz létre a bél nyálkahártyáján. Ezáltal csökken az esélye annak, hogy a káros bélbaktériumok hozzákapcsolódjanak a bélnyálkahártyához és ott gyulladást idézzenek elő (pl. hasmenés).

lecitin

Minden kutyatulajdonos számára fontos kritérium, hogy kutyájának egészséges bőre és selymes szőrzete legyen. Joggal mondják, hogy a bőr és a szőrzet állapota a kutya egészségét tükrözi.
A bőr irritációk, mint pl. a viszketés, és a fénytelen szőrzet gyakran az optimálistól eltérő tápanyag ellátás jelei.

A sörélesztő gazdag természetes tápanyagokban és hatóanyagokban (mint pl. természetes B-vitamin és nyomelemek), melyek jótékony hatással vannak a kutya bőrére és szőrzetére. Tapasztalt kutyatenyésztők évtizedek óta nagyra értékelik hatását.

Az ehhez adott lecithin szintén támogatja a fényes szőrzetet és segíti a létfontosságú zsírsavak és zsírban oldódó vitaminok hasznosulását a bélben.

fehérje tartalom

Az állati fehérje sokkal magasabb biológia értékkel bír a kutyák számára, mint a növényi fehérjék. A kiváló minőségű fehérjetartalom különösen fontos az izomfejlődés során.

Emiatt BEWI DOG® receptútákban nem használnak növényi fehérje koncentrátumot, mint pl. szójafehérje. Ehelyett előnyben részesítik a magas állati eredetű fehérje tartalmat. Ezt valamennyi terméken az állati fehérje tartalom feltüntetésével dokumentálják.

gabona nélkül

Néhány kutyánál a gabona összeférhetetlenség allergiás reakciót vagy emésztési problémát idéz elő. Állatorvosi vizsgálatok kimutatták, hogy más gabonákhoz képest a búza esetén gyakrabban lépnek fel ilyen reakciók.

Ezért tudatosan kerüljük a búza használatát a legtöbb BEWI DOG® termék összetételében.

Tovább