Játékszabályzat kuponos játékra

Feliratkozás hírlevélre általános

JÁTÉKSZABÁLYZAT KUPONOS JÁTÉKRA

A különböző platformjainkon meghirdetett nyereményjátékokon csak a https://kedvence.hu weboldal regisztrált felhasználói vehetnek részt. Ha még nem regisztrált weboldalunkra itt megteheti (https://kedvence.hu/shop_reg.php?no_reg=0). Továbbá a játékban résztvevő vállalja, hogy automatikus feliratkozik hírlevelünkre, melyen keresztül ajánlatokat, aktuális kedvezményekről szóló híreket osztunk meg vele. Az adatvédelmi nyilatkozatunkban (https://kedvence.hu/shop_help.php?tab=privacy_policy) tájékozódhat a személyes adatok védelméről, felhasználásról. 
 

Hírlevél feliratkozás és nyerj kupont:

Játékunk részvételi és felhasználási feltételei, valamint a nyereményeinek felhasználása:

 • A játékos részvételével kijelenti, hogy tudomásul vette és elfogadja a játékszabályzatot, valamint az adatvédelmi nyilatkozatban taglalt részleteket az adatkezelésről. 
 • A játékban a regisztrált játékosok által a dobozok kinyitásával megnyerhető azonnali kedvezmények formájában nyílik esély a nyerésre.
 • A játékosok vállalják, hogy érvényes és rendszeresen olvasott emailcímet adnak.
 • A fix összegű és a százalékos mértékű kedvezmény esetében a nyeremények kuponkód formájában kerülnek átadásra. A megnyert kuponkód a https://kedvence.hu kosár oldalán adható meg és a megnyert összegű kedvezmény levonásával kerül beszámításra, amennyiben a megrendelés értéke meghaladja a 3000Ft értéket.. 
 • Az “Ingyenes szállítás” kuponkód a szállítás mindenkori díjának megfelelő összegű kedvezményt jelent, amennyiben a megrendelés értéke meghaladja a 3000Ft értéket. 
 • Webáruházunkban a fizetési folyamat során csak egy kuponkód érvényesíthető, ezért az esetlegesen több megnyert kuponkódból a legmagasabb értékű kupont célszerű felhasználni. Egy napon belül indított másik megrendelés esetén a másik megnyert kuponkód is érvényesíthető. 
 • Amennyiben a Játékos “Ingyenes szállítás” kupont nyert, majd a vásárlás során előreutalásos fizetési módot választott (amely bónuszként ingyenes szállítást tartalmaz), akkor az Ingyenes szállítás kupont ennél a vásárlásnál nem tudja felhasználni, mert egy rendeléshez csak egy ingyenes szállítás vehető igénybe. 
 • A fix összegű és a százalékos kedvezmények összege a https://kedvence.hu webáruházban szereplő bármely termék vásárlására felhasználható. 
 • A kuponok csak a https://kedvence.hu  webáruházban használhatóak fel. 
 • A nyeremények készpénzre nem válthatók. 
 • A megnyert kuponok érvényesítési ideje 1 nap! Egy nap után a kuponkódokat törli a rendszerünk és azok beváltására a továbbiakban már nem lesz lehetőség! 
-13%
Szállítás: 1 munkanap! Raktáron: 2 db
Kedvencekhez
1 898 Ft
2 170 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Egységár: 1 898 Ft/db
-26%
Szállítás: 1 munkanap! Raktáron: 3 db
Kedvencekhez
2 899 Ft
3 899 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Egységár: 2 899 Ft/db
-5%
Szállítás: 1 munkanap! Raktáron: 2 db
Kedvencekhez
1 898 Ft
1 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Egységár: 1 898 Ft/db