Szűrés
Szín
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
  • tacskó
  • perzsa macska
  • szakálas agáma
  • hullámos papagáj stb.
Méret
Termék státusza

Sün ketrec

Válaszd ki a legjobb süni ketrecet a Kedvence.hu PetShopból - Hihetetlen választék szuper áron!

A sünök aranyos, barátságos kis állatok, amelyeket egyre többen tartanak háziállatként. A sünök gondozása nem túl bonyolult, azonban fontos, hogy megfelelő tartási körülményeket biztosítsunk számukra. Ennek egyik legfontosabb eleme egy tágas, biztonságos ketrec. A kedvence.hu webáruházban széles választékban kínálunk sünöknek szánt ketreceket. A ketrec kiválasztásakor számos szempontot kell figyelembe vennünk, például a sünök méretét, életkorát és aktivitási szintjét.

Tovább

Kinek keresed a ketrecet?

Kedvence
 

A süni ketrec mérete

A sünöknek legalább 80 x 50 x 50 centiméteres ketrecet kell biztosítanunk. A ketrecnek elég tágasnak kell lennie ahhoz, hogy a sünök kényelmesen mozogjanak benne, és legyen elég helyük a játékhoz és a pihenéshez.

A ketrec anyaga

A ketrec anyaga fontos szempont a sünök biztonsága szempontjából. A ketrecnek olyan anyagból kell készülnie, amelyen nem tudnak átrágni a sünök. Ezért a legjobb választás a fém vagy a műanyag.

A ketrec nyílásai

A ketrec nyílásai ne legyenek túl nagyok, hogy a sünök ne tudjanak kiszökni belőle. A nyílások mérete a sünök méretének megfelelően legyen.

A ketrec berendezése

A ketrecben legyenek búvóhelyek, ahol a sünök el tudnak bújni. A búvóhelyek lehetnek például fák, kövek vagy műanyag csövek. A ketrecben legyenek továbbá etető- és itatótálak, valamint egy homokfürdő.

A kedvence.hu webáruházban a következő típusú sünöknek szánt ketreceket találjuk:

  • Kör alakú ketrecek: A kör alakú ketrecek a legnépszerűbb típusú sünöknek szánt ketrecek. A kör alakú ketrecek előnye, hogy könnyen tisztíthatók.
  • Négyszögletes ketrecek: A négyszögletes ketrecek nagyobbak, mint a kör alakú ketrecek, így a sünöknek több helyük van a mozgásra.
  • Felépíthető ketrecek: A felépíthető ketrecek több szintet tartalmaznak, így a sünöknek több lehetősége van a mászásra.

A kedvence.hu webáruházban a következő márkájú sünöknek szánt ketreceket találjuk:

  • Trixie: A Trixie márka minőségi, strapabíró ketreceket kínál sünöknek.
  • Ferplast: A Ferplast márka széles választékban kínál sünöknek szánt ketreceket.
  • Zolux: A Zolux márka stílusos, modern ketreceket kínál sünöknek.

A sünök tartása nagyszerű módja annak, hogy egy kis természetet vigyünk otthonunkba. A sünök gondozása nem túl bonyolult, azonban fontos, hogy megfelelő tartási körülményeket biztosítsunk számukra. A kedvence.hu webáruházban széles választékban kínálunk sünöknek szánt ketreceket, amelyek közül biztosan megtalálja a kedvencét.

Ha sünt szeretne tartani, akkor a kedvence.hu webáruházban mindent megtalál, amire szüksége van. Nálunk megtalálja a megfelelő sünöknek szánt ketrecet, eledeleket valamint a sünök gondozásához szükséges egyéb termékeket.

Tovább