Szűrés
Szín
Méret
Termék státusza

Nyúl és törpenyúl ketrec

Válaszd ki a legjobb nyuszi ketrecet a Kedvence.hu PetShopból - Hihetetlen választék szuper áron!

A nyulak és törpenyulak kedvelt háziállatok, amelyeket sok család választ magának. Azonban, ha nyulat vagy törpenyulat szeretnénk tartani, fontos, hogy megfelelő ketrecet biztosítsunk neki. A ketrecnek kényelmesnek és biztonságosnak kell lennie, hogy a nyúl vagy törpenyúl jól érezze magát benne. A kedvence.hu webáruházban széles választékban találunk nyúl és törpenyúl ketreceket. A ketreceket különböző méretekben, formákban és anyagokból kínáljuk. A webáruházban megtalálhatóak a hagyományos, rácsos ketrecek, valamint a modern, bútorszerű ketrecek is.

Tovább

Kinek keresed a ketrecet?

Kedvence
 

A nyúl és törpenyúl ketrec kiválasztásakor fontos figyelembe venni a következő szempontokat:

 • Méret: A ketrecnek elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy a nyúl vagy törpenyúl kényelmesen elférjen benne. A ketrec legalább kétszer akkora legyen, mint a nyúl vagy törpenyúl testhossza.
 • Forma: A ketrec formája is fontos szempont. A hagyományos, rácsos ketrecek általában téglalap vagy négyzet alakúak. A modern, bútorszerű ketrecek azonban lehetnek kör alakúak, oválisak vagy más formák is.
 • Anyag: A ketrec anyaga is fontos szempont. A rácsos ketreceket általában fémből vagy műanyagból készítik. A modern, bútorszerű ketrecek gyakran fából vagy műanyagból készülnek.
  Egyéb tulajdonságok: A ketrecnek tartalmaznia kell egy alomtálcát, egy etetőt és egy itatót is. A ketrecben lehet még egy játéksarok is, ahol a nyúl vagy törpenyúl játszhat.

A kedvence.hu webáruházban megtalálható nyúl és törpenyúl ketrecek előnyei:

 • Kiváló minőség: A ketreceket kiváló minőségű anyagokból készítjük, hogy tartósak és biztonságosak legyenek.
 • Széles választék: A webáruházban széles választékban találunk ketreceket, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.
 • Kényelmes vásárlás: A webáruházban egyszerűen és gyorsan vásárolhatunk online.

Íme néhány népszerű nyúl és törpenyúl ketrec a kedvence.hu webáruházból:

 • Rácsos ketrec: Ez a hagyományos típusú ketrec kiváló választás a nyulak és törpenyulak számára. A ketrec általában fémből vagy műanyagból készül, és több rekeszből áll. A rekeszek lehetővé teszik, hogy a nyúl vagy törpenyúl elbújjon, ha úgy akarja.
 • Bútorszerű ketrec: Ez a modern típusú ketrec úgy néz ki, mint egy bútordarab. A ketrec általában fából vagy műanyagból készül, és gyakran tartalmaz egy fiókot, ahol az alomtálcát el lehet rejteni.
 • Kerti ketrec: Ez a típusú ketrec a szabadban, a kertben helyezhető el. A ketrec általában fémből készül, és egy tetővel van ellátva, amely megvédi a nyulat vagy törpenyulat az időjárás viszontagságaitól.

Vásároljon nyúl vagy törpenyúl ketrecet a kedvence.hu webáruházból, és biztosítsa kedvencének a kényelmes és biztonságos otthont!

Tovább