Szűrés
Állat tipus Milyen kedvenced van?
Termék tipus
Speciális igény Válassz táplálkozási mód vagy speciális igény szerint!
Állat fajtája? Itt ki választhatod kedvenced fajtáját. például:
 • tacskó
 • perzsa macska
 • szakálas agáma
 • hullámos papagáj stb.
Márka név márka név
Gyártó Gyártó
Termék státusza

Sün eledelek

A sünök kedvelt házi kedvencek, amelyeket könnyű gondozni. A megfelelő táplálkozás elengedhetetlen az egészségük és hosszú élettartamuk szempontjából. A kedvence.hu webáruházban széles választékban találhatunk sün eledeleket, amelyeket a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően gyártanak. A kínálat magában foglalja a teljes értékű tápokat, a kiegészítőket, valamint a jutalomfalatokat is.

Tovább

Kinek keresed az eledelt?

Kedvence

Sün táplálkozása

A sünök mindenevők, de a táplálkozásuk alapját a rovarok, a férgek és a gyümölcsök képezik. Ezenkívül fontos, hogy hozzájuthassanak fehérjéhez is, amelyet rovarokkal, hernyókkal, vagy kisállatboltokban kapható fehérjekészítményekkel biztosíthatunk.

A sün táplálkozásának legfontosabb jellemzői a következők:

 • Változatos táplálkozás: A sün igényli a változatos táplálkozást, ezért fontos, hogy minden nap kínáljunk neki különböző ételeket.
 • Friss víz: A sün számára mindig legyen elérhető friss víz.

Sün tápja

A sün tápjának összetétele a következőket kell tartalmaznia:

 • Rovarok: A rovarok biztosítják a táplálék fehérjetartalmát.
 • Gyümölcsök: A gyümölcsök biztosítják a táplálék vitamin- és ásványianyag-tartalmát.

A kedvence.hu webáruházban kapható sün tápok megfelelnek a fenti követelményeknek. A tápok összetétele kiegyensúlyozott, és biztosítja az állatok számára a szükséges tápanyagokat.

Sün kiegészítői

A sün kiegészítői segítenek az állatok egészségének megőrzésében. A kiegészítők között megtalálhatók vitaminok és ásványi anyagok, táplálékkő, valamint nyugtatók.

A kedvence.hu webáruházban kapható sün kiegészítők segítenek az állatok egészségének megőrzésében.

Sün jutalomfalatai

A sün jutalomfalatai segítenek az állatok motiválásában, és hozzájárulnak az egészségük megőrzéséhez is. A jutalomfalatokat kis mennyiségben, naponta többször is adhatjuk az állatoknak.

A kedvence.hu webáruházban kapható sün jutalomfalatok ízletesek és egészségesek.

A sünök kedves és játékos házi kedvencek, amelyekkel sok örömet szerezhetünk. A megfelelő táplálkozás elengedhetetlen az egészségük és hosszú élettartamuk szempontjából.

A kedvence.hu webáruházban széles választékban találhatjuk meg a sün számára szükséges takarmányokat, kiegészítőket és jutalomfalatokat. A termékek kiválasztásánál fontos, hogy a következő szempontokat vegyük figyelembe:

 • A sün táplálkozása mindenevő, ezért fontos, hogy a tápokban megfelelő arányban legyenek jelen a rovarok, a gyümölcsök és a rovarok.
 • A sün számára fontos a fehérjebevitel is, amelyet rovarokkal, hernyókkal, vagy kisállatboltokban kapható fehérjekészítményekkel biztosíthatunk.
 • A sün számára mindig legyen elérhető friss víz.

A kedvence.hu webáruházban kapható sün tápok megfelelnek a fenti követelményeknek. A tápok összetétele kiegyensúlyozott, és biztosítja az állatok számára a szükséges tápanyagokat.

A kedvence.hu webáruházban kapható sün kiegészítők segítenek az állatok egészségének megőrzésében. A kiegészítők között megtalálhatók vitaminok és ásványi anyagok, táplálékkő, valamint nyugtatók.

A kedvence.hu webáruházban kapható sün jutalomfalai ízletesek és egészségesek.

Rendelje meg most!

Tovább